Пеам на свадби 24 август 2009 У 9 вечер, фонтана парк. Кажи на кој ќе стигнеш. Ае, поздрави и честитки.
bebush 16 август 2009 Убав гест, indeed:wub: Само една ствар ми е чудна, во текстот има еден стих, i love you boy.Така само ми се чу или?
Убав гест, indeed:wub: Само една ствар ми е чудна, во текстот има еден стих, i love you boy.Така само ми се чу или?
Torte Mobile 14 август 2009 otvori go najdi go mikrofonot i ima dva kontakta samo podigni gi nagore da fakaat poubavo i zacisti duvni malce tamu kaj mikrofonot
otvori go najdi go mikrofonot i ima dva kontakta samo podigni gi nagore da fakaat poubavo i zacisti duvni malce tamu kaj mikrofonot
Justice for All 13 август 2009 Во право сте драг господине, јас и Вие треба да одржуваме контакти на ниво(у), како што ни доликува. :wink:
Во право сте драг господине, јас и Вие треба да одржуваме контакти на ниво(у), како што ни доликува. :wink:
Justice for All 13 август 2009 хихихи.... како не ти е срам да ми фрлаш вода на -20 во зима. Имаш среќа што не ти се качив горе.... :wink: ама ептен си бил немирен...
хихихи.... како не ти е срам да ми фрлаш вода на -20 во зима. Имаш среќа што не ти се качив горе.... :wink: ама ептен си бил немирен...