Apokalipto
Поени од реакции
2.586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    Шо е бе зло,да не се исплаши? :)
    Богами и јас по неколку месеци пауза се исплашив од крајниот резултат.
    Не се секирај сис не фрла ништо огнено ако веќе се знае дека колата ни пушта по малце бензинче.
    Шо си е сигурно,коњот плугот шеширот на мене и на пикник ќе ме водиш сега,како шо заврна малце,таман ко свинчиња во кал. Да се рехабилитирам.
    Ајде,гуд најт,слип вел,не ми се секирај. Измиј заби пред спиење.
    П
    Ти вишок си едно 10 поени бе :pos:

ипак фала :smir:
    Хаха, морав малку да пуштам и таков муабет. Само со книга во мрак не се живее. Поздрав пријателе :)
    Еиии да... Ама не ми текна на прв поглед... Ептен се исплашив... Ко страшило си хахаха (се зезам немој да сфатиш инкау) Поздрав!
    B
    Уживај, знам дека ти се гледа, јас инаку до пред некој ден ги изгледав сите 9 сезони на StarGate :D лошото е што на сајтови како што е арена бг не можам да најдам торент за Стар Трек сериите а пак на Замунда немам дозвола да се зачленам.Има торенти на мини нова ама многу спори оди симнувањето една сезона 3 дена скоро...на арена една сезона ја симнувам за 4 саати.
    B
    Брат ќе ти пратам еден линк од каде можеш да го симнеш на топ снимка инаку јас брат умирам од досада.... многу е тапа ејј.. капак на се сега дека сум на годишен и смрт ми е дома да седам :)
    Во Радолишта не е така лошо, ама во Велешта ни Реал Мадрид не може да тепа. Нека се смее кој не знае ама така е :). Едно време имаа скор 10 порази 0 победи во гости, и 10 победи 0 порази дома. Се игра по следниве правила:

- Прво кога ќе дојдеш ти кажуваат дека денес ќе изгубиш.
    - Ако нема играч 4 метри пред тебе кога примаш топка, тогаш си во офсајд.
    - Единствена шанса да не ти поништат гол е да го збрцаш од 30 метри.
    - Едниот линиски е постојано со кренато знаменце а другиот никогаш не го крева.
    - Натпреварот може да трае и повеќе од 120 минути, дури и ако се стемни (рефлектори нема).
    - Старт над противнички играч на 25 метри од голот е пенал.
    - Натпреварот го обезбедуваат вкупно 2 полицајци кои на полувреме си одат дома.

Има уште ама доволно се и овие... Има начин и да се победи. Ако не им треба (не знам дали некогаш било ова...) или ако си платиш.
    Во секој случај, најлошо минуваат судиите. За милион евра не би судел во регион. Ја оставам таа приказна за другпат.

Поздрав! :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom