Vnuce
Поени од реакции
223

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ако ти треба македонски предов со 24/7 онлајн супорт кликни тука. :pos:
    Ваљда не е симнат преводот од торент :toe: :pos:
    Се разбирам во HTML доста, т.е веб кодирање,
    во слободно време кодирам сајт http://strucnjak.tk
    сеуште не е довршен како што треба а имам и намера да научам vb6
    J
    ахам епа ок значи не си тој џанкерот шо мислев :pos:
    J
    пораката е делитната ...поради тоа шо серев!
    J
    па ако си на сликава тоаш имаш близнак :pos:
    J
    Каква врска има темава со музика?

:zver:

од ченто да не си ?
    Аии Vnuce, абе ваму црнчуги врие и закон се :pos: али заебано е шо 70% на англиски се збори :/
    Битно денес правев писмен тест :pos:
    Имаа дадено оглас, им пишав и тој Владо И. (ваљда тој е тој :)) ме викна на разговор :)
    Иначе во огласот пишуваше дека се работи за C#, C++, бази... точно ќе ти кажам од понеделник :)
    Зашто бре да е тајна :)
    Иначе во Innovaworks аплицирав, па ако испадне нешто арно, ако не да сме здрави и живи :)
    Абе аплицирав во една фирма за работа/пракса и ме викнаа на информативен разговор и сеа се осеќам напнато некако, незнам зашо така :toe:
    Па ништо посебно :toe: само гo дисквалификував факултетот (:icon_lol:), а за другото ќе видиме :)
    Vnuce, ти текнува на тој шо шиткаше програми со крак ? :icon_lol:
    Еве го сеа бара да му направат програма па после и неа ќе ја шитка :pos: Нека ти ја прати па среди му ја ти :pos:
    Арен, жив здрав :0 месецов троа работно, кога сум слободен забегувам накај охрида... за форум само кратко онака да ги држам под конец во мистерии :pos: - се напраив олош :P ти како си :)))
    Алекс прекини со навреди на профили, следниот испад ќе ти биде санкциониран од администраторите на форумов.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom