devojka111
Поени од реакции
148

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• :vozbud: јеееее хеххехee, добро претчуство си имала!! еј многу бев радосна, ме изнанервира тоа шпанецот што дојде и го издеконцентрира, ама и покрај тоа си се покажа кој е вистински добар квалитетен играч, браво, навистина ми е мило, а не би било лошо и ако продужи натака со ваква игра :):pehar:
    Нормално, и баш ми се допаѓа што знае некогаш да се препушти и на своите емоции, со тоа само докажува дека тенисот за него е многу повеќе од спорт, и покажува дека пред се' и тој е човек, со што се доближува до нас, обичните смртници :). А инаку, мило ми е ако ти се допаѓаат постовите, а уште повеќе ако се поклопуваат со твоите ставови... Не за друго, тоа значи дека мислиш право. :D:D
    Хммм... Некои рандом постови, или на некоја стриктна тема? Како и да е, мило ми е што ти се допаѓаат, не за друго, тоа дека за Федерер навивам и имам инспирација. :D
    после мечов се подопуштив малце зошто во последно време Дел Потро навистина покажа дека е супер игарч па ми беше малце напнато денес, али се заврши како што сакав.
    како што рече ти без опуштање и во недела не би требало да има проблем :icon_razz:helou:
    Талентот и способноста се на твоја страна. Вербата исто така. Ти посакувам среќа и искрено ќе се радувам да ја добиеш работата. Имај пријатна вечер.:smir:
    :D честито победа на Федерер па да си дочекаме да победи и во Недела !!!
    Па и јас не сум активен тие денови многу на форумов, синоќа малку и така. Некако темиве во суштина се повторуваат, па и мислењата исто така и понекогаш е и добро малку да олади човек. Инаку добар сум, времето го пополнувам онака како што сметам дека треба. Нешто со настинката се мачам долго време и се ми укажува дека е некаква алергија, но добро е. Одамна се канам да те прашам, што испадна со тоа интервјуто околу некаква работа ми се чини што имаше за првомајските празници. Вроди со полод или...
    Не можеме да бидеме како нив затоа што, сме немале некаква причина нешто некому да украдеме и да мораме да го чуваме украденото барајќи оправдување. Така полесно се создава сполтеност, околу лагата.
    Така е и во право си, штета што неможам да ти дадам зеленко, ама поган народ се ова грците.:smir:
    Токму затоа изминативе неколку дена ги поминав во Скопје... немам други опции :S
    Барам работа и дремам на кајгана и општо по нет :) инаку мора да ме има во мистерии сега и тоа зачестено од кога треба и да се грижам за да заличат на нешто :)

А ти?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom