|И.И|
Поени од реакции
6.809

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Дечко ни ја незнам каква е играта...:) ваљда денес ќе ја симнувам, иначе одлична е, сум гледал gameplays...нема да се разочараш :)
    Хаха, ај тебе ќе ти остаам Ибра коа ќе отиде у Барса да пишеш :pos:

Се шалам, секако. :)

Поздрав.
    М
    Ај на хамачи да ја изиграме за купот.......?
    Бурно е на фан клубот вечерва и абер нема да стивне, ми се чини дека со овие од Јуве и од Милан толку не сме се карале :)
    Ако си тука уште и ако можеш пушти се на хамачи да изиграме. Ме заебаваше нетот не сакаше да се конектира.
    М
    Ајде бе кажи време кога ќе изиграме?
    М
    Ајде бе идај на хамачи да изиграме? ајде идај до 00:00 ке сум тука, ајде идај да не се замараме викендов...............??????????
    А неможев брат жими се,а ми се игаше у пичку материн.А за клетвава да ти се врати:baeh:
    Тоа сакав да ти го кажам, ретко кој што вежба нормално зима 100%, сепак тој е за спремање не за играње курташак... обично највише го зимаат Whey Supreme , и мислам дека е еден од најдобрите протеини на пзазаров, сеа да не мешаме гејнери и протеини .. инаку се спремам ваков да земам 3200 е .. ама ми фали уште некој динар, ај може деновиве ке почасти спортлајф па да се омрсам малце : ) поздрав.
    Ајде да те послушам,знам дека е боље така,ама парите мајку им нивна....кажуј инаку ги има тие во она Гладијатор кај Гејската амбасада??
    Поздрав,честито титула и FORZA INTEEEEEEEEER!!!:)
    Брат ај ако може мала помош околу регистрацијата што е кај играта...Кај што се оние ID,не знам што да пишам...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom