N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Kако си?Како си помина?
    Ми најде некој србин или само по србинки гледаше?:)
    Виктор, во случај да се доведеш во дефицит од идеи за ,,Денес пишуваме на дадена тема", ти го предлагам мојот моментален потпис за нова тема. Нормално, ако ти се допадне и ако го испоштуеш, ќе ми биде драго да пишам на темата. Гуш, Бац.
    Славиш мај а?Не си онлајн како секогаш...како е Скопје,ти арен?
    Ко ќе речит некој „Се изедов“, то е преносно значење.

Ти си еден од ретките шо мојт да го употребит буквално. :pos:
    N
    Ама ич не ми е по кејф муабетот искрено да ти кажам...а и компликовано е шо би рекла една моја професорка.
    N
    Шта ти је бре будало?!
    Знаеш дека спијам тој период,шо паничиш,знаеш дек сум фер човек?!Се раскости мобилнион од давање сигнали после тоа,знаеш петокласна моторола со фабричка фалинка да нема опција за подесување да не грака после пропуштен повик или порака...а јас...кома...Еве сега сум свежа и наспана,а утре сум од 8 и се думам шо да праам,а не мислев да ти пишам смс у секој случај,утре сакав да ти образложам и да поставам 200000 прашања!
    E
    Oh, i am very sorry old man, i didn't mean do disturb you, it was a mistake.
    I meant betting.

(A)

:icon_lol:
    E
    No no.
    Не се занимавам јас со петинг..овааај, бетинг де :icon_lol:
    Јас иэлегувам со Томе, Буги, ти, па некој друг кој е слободен или сме испланирале. Што тресиш эелени. Ниш онда, јави се ко ќе си слободен:vozbud:
    Па сам ли да го заебаваш:)И јас сакам малку да каснам од мезето:)Ако?
    PleaZe be gentle with me :se_ molam

• Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom