Кралот Марко
Поени од реакции
278

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Добро сум, си седам дома, ме има мрзата фатено нешто и не ми се излегува никаде :)
    Ти како си?
    Имај и ти пријатен ден :smir:
    хаха ме изнасмеа со тоа со политичката дебата ако се постават вакви автобуски станици кај нас, ама така си е :pos2:
    Остани поздравен :helou:
    Дали сега можете да ме разберете кој ми е целта,да докажиме дека областа во Албанија е фалсификат за Ематија која треба да се навога на денечна Македонија,а таа понатаму ке ни отвори пат доколку докажиме за Ематија за престолнините Ајгај(светиот град)Пела,Арг и др.тоа е мојата цел,ако го имаме лавот клако заштитен знак треба и ова да го докажиме доколку сме во право,аљ сите докази водат на тоа,за кој сите треба да бидеме горди,(оставете ја глобализацијата
    Јас бев малку Скопје на гости, ама исто останавме во куќа со оглед на временските услови, па добро беше :)
    Имај убав остаток од ноќна, се читаме :helou:
    Здраво, како е, како си ги помина празнициве?
    п.с интересна песничка на профил :)
    Здраво Брат...Среќни Велигденски, а ете и ПрвоМајски празници и тебе.
    Превентивно е кога ке видиш како јадат пијат и им речеш после завршувањето да го фрлат во канта или во ќеса настрана ѓубрето.
    Значи пред да се случи нешто. Штом го гледаш како фрла или после фрлањето неможеш да делуваш превентивно. :D:D:D

:smir:
    чисто онака, "таков ми беше периодот", повеќе измешани чувства, потсвесно можеби заради тоа што ме очекува важно интервју за работа што многу ја посакувам и незнам што ќе биде, на моменти се надевам на успех, на моменти не, па ќе видиме што ќе биде за некој ден :)
    иначе, ти како си?
    јас претходниве денови не бев баш во форма со расположението, денес малку се поправив и можам да кажам дека сум ок ;)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom