Swen
Поени од реакции
17

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• етеее среќа беше што се најде некој добар како тебе да ми ги прати прашањата д.етика и да ми се погодат истите и да си положам :)
    M
    nema vrska vidovme deka ne e tolku strashno, mene mi e maka so ja utnav najglupata zadaca :(
    Poresavav malku pa si otidov :):):)Ne mozev da se zamaram mnogu zs go nemam ic spremeno i taka.A ti?
    хаха па богзнае од коа не сум се логирала на форум. онака шпиунски идам само на тема Економски факултет и нишо друго =). коа сме веќе кај трговско ... положи? =)
    Dada definitivno matematika e cista sreka da ti se padne nekoj polesen test ili tvojot test da se najde vo tie so ke gi pregleda.Jbg ke trgame kolku mozeme :)
    Kolega sto pravime matematika?Se spremas ili pocna li bar so spremanje?Ja neeee :S:S:S nemam vreme u pm i se nerviram i taka pa vikam aj da spodelam mislenje so drugi da vidam do kaj se sto se :DDDD
    не бе колега , си земав потпис коа им даваше на 4та , се избутав некако таму :) , само нез кој ден отидов дезориентирана сум од многу учење хахаха. ти зема?
    Eееј, пак ја досаѓам со прашањава.
    Да не знаеш кога е увидот статистика? Немам отидено на факултет од петокот, и ако е утре (понеделник) увидот, кажи што побрзо, одма штом ја прочиташ плс!
    Што направи ти инаку? (:
    Нели? :) ептен е добра.. Кој филинг го дава ... Иначе и јас сакав филмот да го гледам пошо гледав некои клипчиња и онака ми се чини ептен интересно.. Нешто за дрога,зависност и слично мислам.. Ај ако го гледаш , пошо веќе си го симнал ке ми кажеш коментар за да знам дали да го погледнам и јас :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom