хаха па богзнае од коа не сум се логирала на форум. онака шпиунски идам само на тема Економски факултет и нишо друго =). коа сме веќе кај трговско ... положи? =)
Dada definitivno matematika e cista sreka da ti se padne nekoj polesen test ili tvojot test da se najde vo tie so ke gi pregleda.Jbg ke trgame kolku mozeme
Kolega sto pravime matematika?Se spremas ili pocna li bar so spremanje?Ja neeee :S:S:S nemam vreme u pm i se nerviram i taka pa vikam aj da spodelam mislenje so drugi da vidam do kaj se sto se DDD
не бе колега , си земав потпис коа им даваше на 4та , се избутав некако таму , само нез кој ден отидов дезориентирана сум од многу учење хахаха. ти зема?
Eееј, пак ја досаѓам со прашањава.
Да не знаеш кога е увидот статистика? Немам отидено на факултет од петокот, и ако е утре (понеделник) увидот, кажи што побрзо, одма штом ја прочиташ плс!
Што направи ти инаку?
Нели? ептен е добра.. Кој филинг го дава ... Иначе и јас сакав филмот да го гледам пошо гледав некои клипчиња и онака ми се чини ептен интересно.. Нешто за дрога,зависност и слично мислам.. Ај ако го гледаш , пошо веќе си го симнал ке ми кажеш коментар за да знам дали да го погледнам и јас
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.