RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ДА се надеамо натоа дека нема да те фане :) Ајде ќе најдеш некој поубав понежен и шо нема да те завара за џабе тиси знаеш голема си! и Ја се чудев од кај со него.Преку мене него ХАХАХА ПРЕКУ ЛЕБ ПОГАЌА ! хаха. Се шалим.Па значи у петок на кафе а?:)
    Te ВАРАЛ?!Аман бе .. КОај бидна тоа брза врска бе :D Хаха.А сеа си фрии ... немаш гајле.Не те фаќаа кризе некое време:).Инаку Добро утро :) се спремам за излаагање.хих
    ХАха тоа етачно мислим нормално де лезз сте двете Чим тебе не ти даа дај ја да видим као е со пирс педерска работа.А иначе за на кафе коај сакате само пренесите И Доста не ти е досадно најди си занимација.А бе не идеш со диме више ?
    :pos::pos::pos::pos:
    Леее сеа прочитав шо пишуел овја Лимунов од зад грб...!!!!
    НЕ СУМ ЛЕЗ АЛООООООООООО!!!!!!!!! :nenene:
    :):)
    ХАха А бе алоо не сум шишан бе одамна бев шишан и сеа малце пораснала пркнала на нешо пубоо хахаха.А иначе не ми седи мене никако тоа да знаеш.А шо ти имаш пробано со пирс или само од кажуење ваке.Па не е фер мислим вреди да се проба па да кажемо како е :) филингот.Ама педерски ти моеш иди залапај ја АНН:) хахаха МЕне не ми дава! хахах
    Многу јасно дека секад си у Право ама види ваке шмизлата нека биде твоја ама шмизлат и има пирс и сеа зборимо околу тоа Педерска работа ќе ја залапа некој друг а ние се мучимо да дознаемо како е лапање со пирс :) .
    Искрено Инес, не ти го разбирам зборов цензуриран - ****
    ??? хих.
    Многу боља очи од ова буквеве проклето розеви шо ти са... :(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom