ДА се надеамо натоа дека нема да те фане Ајде ќе најдеш некој поубав понежен и шо нема да те завара за џабе тиси знаеш голема си! и Ја се чудев од кај со него.Преку мене него ХАХАХА ПРЕКУ ЛЕБ ПОГАЌА ! хаха. Се шалим.Па значи у петок на кафе а?
Te ВАРАЛ?!Аман бе .. КОај бидна тоа брза врска бе Хаха.А сеа си фрии ... немаш гајле.Не те фаќаа кризе некое време.Инаку Добро утро се спремам за излаагање.хих
ХАха тоа етачно мислим нормално де лезз сте двете Чим тебе не ти даа дај ја да видим као е со пирс педерска работа.А иначе за на кафе коај сакате само пренесите И Доста не ти е досадно најди си занимација.А бе не идеш со диме више ?
ХАха А бе алоо не сум шишан бе одамна бев шишан и сеа малце пораснала пркнала на нешо пубоо хахаха.А иначе не ми седи мене никако тоа да знаеш.А шо ти имаш пробано со пирс или само од кажуење ваке.Па не е фер мислим вреди да се проба па да кажемо како е филингот.Ама педерски ти моеш иди залапај ја АНН хахаха МЕне не ми дава! хахах
Многу јасно дека секад си у Право ама види ваке шмизлата нека биде твоја ама шмизлат и има пирс и сеа зборимо околу тоа Педерска работа ќе ја залапа некој друг а ние се мучимо да дознаемо како е лапање со пирс .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.