N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• M
    изгледа иам 15 -16 години мислиш а?
    And how about the effect of noise? Birds are sensitive..
    The cat is behind the window, as I can see, and has to open it to grab the victim!
    The bird flies scared by the noise...
    Try anyway:)
    Ах...
    Ќе ги смалам за неколку месеци на некои 45 км, how's that?

Инаку, не разбирам зошто не треба да се наведнувам и не знам ако би погодила in the middle of the pins во исправена положба? И како ги викаме ние д пинс бре? Оф пустата јас, цртички имало:pos: Колку смотано и да звучи, не ги видов! Погодив мизерни два пати со Hello Kitty кугла:pipi:
    Оукеј..значи, нареден пат истата кугла, цртичките и синхронизација на екстремитетите!
    Оу јеа!
    Леле..bowling is fun, even when you suck! Фала:back:
    Јаооо што је мени срамота :wub:

ВикторГГ!!
    I need hints for bowling! I SUCK big time!
    Добро мајку му, шо треба да напраам за да не ми се смеат дебелите тетки од Небраска до мене?
    Не е фер! Смешно е, ко некој морон се осеќав да му се сневиди:icon_lol: А лесно изгледа..уел...океј добри клипчиња има ако ништо друго!
    Сепак сакам да ги растурам нареден пат бре:sport1:Јога вештини очигледно не се од корист, дем ит!
    данкешн:pipi:
    P
    То шо ми го пиша последниот пат..си го пишав на ливче и го носам со себе. =)
    Џиџи бе. Не се најдов навредена. :pos: И љубов би водела под дрва, и пет пари не давам што ме прави тоа. Појќе сакам од село да сум, него ли сељанка. :wink:
    Едноставен пример, додека тој сака да дреме на улица Македонија како мисир и сеири у онаа неподнослива бучава за сите да ги видат... таа попрво би се гушкала со него под некое дрво.
    Следен пат скрати ми го јазикот и удри ме од земја кога ќе ме опомениш за нешто,а јас нема да те послушам:)
    Хохохоо....
    Највеќе од се, се слагам за тоа дека се уште незнам (незнаев) кој стил да го изберам. Ама веќе ми се наѕира поголема љубов кон прозата.
    Едноставно, оти имам шанса повеќе да кажам. А обично сакам расприкажување, опишување, испреплетување, развивање, сопнување, објаснување, изненадување. Ама од друга страна, кога ќе ме боцнат некои мистични луди сили, како што беше во тој период кога ја изнапишав сета поезија наеднаш, тогаш имам потреба само од нафрлање на симболичност низ која сум кажала се без да кажам се.
    Aj кажи сега, што те бендиса највеќе од прозата? :)

'Почесто пишува во машки род'....:icon_lol: морам да признаам, вашиот аспект некако повеќе ме привлекува :icon_lol:

Благодарам на трудот вложен во ѕиркање на книгата, и во давање коментар. Знаеш дека тоа значи многу, кога се наоѓаш на самиот почеток од патот. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom