PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    приватни работи на форум НЕ!

за се друго постои репутација! :)
    Благодарам, за посветеното внимание, и удостостојувачкиот црвен картон.
    Е сега не знам кој кого жали, и не ме засега, очито не се наоѓаш во тој хоризонт на интереси, само, убавите психолошки импулси, добро е некогаш да не се општат јавно, па да се влезе во ќорсокак на незнаење и укинување на секаква привилегија на реверзибилност.
    Очито ја и ти сме, две различни личности, застапуваме два различни светогледи и као такви, ја ги почитувам и двата (мојот и твојот) наши конституивни ликови и профили, а тоа некако не партиципира во тебе...
    Јас инаку имам многу екстремно полошо мислење за тебе, од она твоето за мене, и не е битно, као што кажав едно не си во мој хоризонт на интерес, друго и сигурно не ти е и тебе битно, како што мене не ми е битно твоето размислуење...

Уживај... Затоа што јас веќе тоа и го праам...
    Многу сум озбилен. Поозбилен сак'н.

Само не заслужуваш ни црвено за црвеното, дадено црвено... Доста ти е толку.
    ¯
    nisto, nisto ne znaes, znaes samo sex, i toa e toa :) :*

sex me up bitch :D
    ¯
    Сите ме избегаваат? Зошто? Зошто сите ме избегаваат? Него, една молба, може психо анализа? :)
    Не се сложуем да, али не затоа што премногу лично си го сфаќам форумот. Знам дека таков впечаток имам оставено кај форумџиите, ама сигурно нема да тргнам со кампања да го сменам нивното мислење. :)
    p.s. Вака се разбуди денес? или муабетот беше дека не си ни легнала?
    Маричето е закон. Ама па и размисли, ако умираат секој ден луѓе, шо ќе праиме ние без нивната добрина која не вади од каша секој ден? :)

А за темата “Зашо?„ не си у право за делот шо го рече дека на форум си вадат очи а у живо пијат заедно. Тоа се вика лицемерие, и не се важи на форум да си вадиш очи, на мсн да сереш за истиот тој дека е глуп, прост, грд и дебел и дека не знам чија тетка пушела ненормално добро и затоа е он сеа на позиција, а после да пиеш со тој пиво у кафана.
    У принцип, грото луѓе се такви, и тоа го праат... на мсн или уживо на маса, ама ни нив не ги оправдуем.

Од друга страна, затоа е лепота тој собир на кајганџии, пошто увек има добра атмосфера. :helou:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom