N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Denes sum na rabota од 4 до 1!...Недела од 10 до 5. Понеделник од 4 до 12!...тие денови сум на работа...поше ти кажав пред некој ден дека ќе ти пишам..:)
    Кога би живееле во совршено правна држава, со строго утврдени закони, ќе беа инсинуации, но бидејќи живееме таму кај што живееме, јас имам полно право на уживање на сите дозволени и недозволени супстанци, дури и по 19 часот. :)
    N
    Се спремам за на факс,за пола саат треба да излезам,а уше сум со мокра коса,не туку ме лажи за на мсн ќе треба да трчам после хахахаха...де пиши по пп или тука!!!
    N
    Ало Франкфурт!!!
    Денес до 5 си?!Ќе се молам струја да ти снема да не бидеш хехехехехе...
    Мило ми е што ти се допаднаа. И се слагам за првата. :)

П.С
    Ах, Викторе, слабо со терминиве ти оди. Прво темата, после терминот иронија на профил...Она што ти го пиша (а, јас погрешно протoлкував) беше сарказам. Исто како и мојата реплика.
    * си мрчам, пошо ме боли глава :icon_lol:

П.П.С
    Фин текст...Необична квалификација. Добар/лош/солиден/моќен/прозаичен...сфаќам. Ама фин...тоа као културен, галантен..или?
    *да, си продужувам да мрчам
    :pipi:
    Мислиш на непостоечкиот, а најавен текст на темата Слобода версус традиција-непостоечка битка (т.м)?
    Тука сум, само послабо...Период (ако се сеќаваш на SHUT DOWN чувството, ќе сфатиш) :) СТаро/ново нешто ? Пофали се :)
    R
    masquerade :P :)

Лошо за него.

I rock even when I sleep my dear. I know that. I'm just born with that cool genes of mines.

Ем ми рече ќе ти пишам кога ќе си дојдам дома...и не ми пиша...бла.
    Се заака/заакав сите се опшуштивме.Јас највеќе :)
    I never lie, no reason for it.

Уште не знам за кое растројство се работи, ама еве оставам на вработените психоаналитичари тука да откријат, може уз звуците на прекрасното видео од твојот профил.
    Немав никаква намера да се поставувам како некој што мудрува, ниту да "просветлувам" било кој.
    Но, недоразбирањето околу САД кое исплива на површина, укажува на тоа дека поимите не се добро опфатени. И за истото мислев да пишувам.
    Патем, во моите постови немаше иронија. Ти беше оној кој ја наметна.
    Како и да е, се читаме на темата и се надевам дека ќе се разбереме.
    N
    Shame on u too!!!
    Има и зошто!!!!!!
    Скар!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom