PacienT
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• G
    Tesko peer, planiram za Strumica da odam na karnevalot. Zvoni mi ti za sekoj slucaj.
    G
    Не бе млад човеку, во Велес сум? Ти?
    С
    Ќе биде и тоа пријателе.
    Наскоро.
    Исто и енергијата. :wink:
    So creature,u dear to enter in to the gates of blind wisdom ,well
    that point of view its a brave one.
    in the no-where act ov evil ,dont u dare secriface the burn of your energy.
    enter in to the field of frenzyness and lift up your soul in a karma that last eternal.....
    pisssssssssssssssssss Pac13nT
    С
    Well, this is an official letter that I have to wrote to you.:)
    But, everything is just fine here as well, I'm living the best I can, and that is all I have, can and want to do.
    Пеер,иам нов број,не знам кој ми е....абе ја утре си идам у Велес,ти само кажи дали си таму или не си,за да знам....и по можност пиши ми го твојот број на приватна...
    С
    I'm still alive, and that is good for now.
    How are you darlin'?
    Is life on the good side with you? :)
    U
    Пеер, нели гледаш кога е пишувано бе во 5 и пол сабајле.
    Во Средата.
    Не бев легнат цела ноќ, а за саат и пол тргав нашколо, прва смена бев.

Сепак, очекуев контемплативно материјалистичко образложение од тебе.
    U
    Наводно, омнипотентното Богче од Стариот Завет, аргументарно од моја страна е дефинитивно најнепријатниот карактер(ако би можеле да го земеме како персонификација) во целовкупниот историјат на фикцијата. Љубоморен и горд на тоа, ништожен, тесноград, неправеден, непростлив и безмилосен некотролиран фрик, одмаздољубив, крвожеден етнички чистач, дискриминатор кон жените, хомофобичен, расистички, инфатициден, геноциден, филициден, распростанител на чуми, мегаломанско, садомазохистичко и каприциозно, злонамерно надуено брадосано типче.

Пуши канабис така шо му делува комплетно релаксирачки и нетрудољубиво, за да ја имплементира својата должност на планетата земја.
    Можеби и хипотезата на Франсоа Волтер, околу фактот дека тој го создава светот и повеќе не се грижи за него е егзактна.
    Сепак ти треба да внимаваш, пошто може да биде употребено како контрааргумент.
    Ајде фати се за работа во хаотичниов дуализам ти дисмантлментско торсо шо сака да благо садистички руини туги кранијали.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom