Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Пазете од едни мали плаво-бели капсули.
Ако некој ви понуди такво нешто,run.Just go away.
И да,секако...Legalize the weed!!!:vozbud:

Oпааа, каква шо ми понуди ти мене? :vozbud::pos2::pos2:
:nenene:.

Oпааа, каква шо ми понуди ти мене? :vozbud::pos2::pos2:
:nenene:.
Ајдееее...
Нели рековме мори дека не кажуеме на никој колку трава имаш испушено...:pos2:
Сеа немој да ме пријавуеш за заведување на малолетници...:pos2:

Ајдееее...
Нели рековме мори дека не кажуеме на никој колку трава имаш испушено...:pos2:
Сеа немој да ме пријавуеш за заведување на малолетници...:pos2:

Ај не ми јади семки за травата за која шо знаеш дека никогаш ја немам дружено, туку слободно исповедај одма се шо знаеш за тие малите, плавко-белите... :)))

..бидејќи у секојдневието сум опкружена со џанкис, на некој начин го прифаќам нивниот стил на живеење бидејќи си е нивен а ценам ако мене никогаш не пробале да ме заплеткаат у нивните мајнд-чкртаници, па нека си го трошат акалот како сакаат се додека можат да бидат продуктивни за себе и светов на било каков начин, ама ова важи САМО додека се вљубени во природното зло...хемија, гадење.

Ај не ми јади семки за травата за која шо знаеш дека никогаш ја немам дружено, туку слободно исповедај одма се шо знаеш за тие малите, плавко-белите... :)))

..бидејќи у секојдневието сум опкружена со џанкис, на некој начин го прифаќам нивниот стил на живеење бидејќи си е нивен а ценам ако мене никогаш не пробале да ме заплеткаат у нивните мајнд-чкртаници, па нека си го трошат акалот како сакаат се додека можат да бидат продуктивни за себе и светов на било каков начин, ама ова важи САМО додека се вљубени во природното зло...хемија, гадење.
Жими се неам поима,господине џандар.:pos2:
п.с ај исповеди другпат,пошто и последниов месец ги имам над 15...:kesa::toe:

Е зашто од тромови run away? :baeh:

Зошто?
Не знам дали си слушнала, ама според новите медицински истражувања трамадолот го ставаат на исто ниво со хероинот....
Трамадолот е опијат,а опијатната зависност е карактеризирана со писихичка и физичка зависност....Апстиненцијалната криза трае од 1 до 4 недели што и не изгледа којзнае колку долг период меѓутоа што се случува за време на тој период си знаат само тие шо веќе го доживеале тоа...кризата ја сочинуваат:нестабилен крвен притисок, вртоглавица, проливи, тешки болки во телото(особено стомакот), слаб апетит, несоница,психичи немир, депресивност како и тешкосовладлива желба за повторно земање со цел повторно да се доживее ефектот кој што го нудат....
Со нивното земање исто така се ствара и толеранција, односно желба за конзумирање на се поголеми дози со цел поубаво да се доживее ефектот,а најчесто тоа доведува до епилептичен напад поради предозираност....Исто така дека да напоменам дека доколку една личност ги зема долго време и во големи дози го уништува одбрамбениот систем на организмот и потоа нема да може да поднесува ни мали дози како на пример од 4-6 капсули иако доволно се и само 2 за прилично да ве здробат,а тоа ќе резултира како шо веќе напоменав со епилептичен напад....
Инаку дејствата на трамадолот се:еуфорија,гадење,несоница,потење итн. а исто така драстично се зголемува и потребата за никотин кај пушачите...Веднаш по земањето почнува да делува за 10 до 15 минути,а еуфоријата или дејството поради кое трамадолот е толку популарен кај денешнава младина доаѓа по 2 часа...Трамадолот држи 14 часа, од кој првите 7 трае посилното дејство,додека потоа јачината на дејството опаѓа....
Мислам дека е доста и дека не морам да продолжам,ти дадов доволно информации зошто да се одбегнува трамадолот.....

ISPOVED

VAKA SEGA psihostimulansite SE ZAVISNI(amphetamine i speed a ecstazy i kokain NE)no kokaionot e TOXIC ubiva kletki mnogu JAS SUM SVEDOK I IMAM PROIZVEDENO 2 PATI DO SEGA AMPHETAMINE(for fun A POTOA OTIDE U POLSKOTO NA DEDO MI VO CISTA FORMA E CRYSTAL A I SPEEDOT ISTO EVE EDANA INFORMACIJA KORISNA SO CEL DA POMOGNAM 1 AKO E CRVEN-NAPRAVEN E OD PSEUDOEPHEDRINE I IMA GOLEM RIZIK ZA HEART ATTACK ILI TOPLOTNA ISCRPENOST2 ORANGE BOJA NAPRAVEN E OD EPHEDRINE SULPHATE NO NA KRAJOT OSTANUVA"MALCE CIST SULFUR"-OTROV.3NAPRAVEN E OD CRVEN FOSFOR 500 PAKLA KIBRIT I E OTROVEN.NEMOJTE NI DA POMISLITE NA UPOTREBA NA NEKOI OD VIE DROGI) iznam dekaima L i D IZOMERI KOI LACAT ADRENALIN DOPAMIN I OTTUKA POVEKE KONCENTRACIJA I* SAMODOVERBA(lazna)a SPEED(metaamphetamine e poslab od amphetamine ama ima pojako dejstvo oti za pokratok vremenski period gi laci gorespomnatite supstanci.inaku da znaete SPEED I ECSTAZY sodrzat ETHER,OTROV ZA GLUVCI I DR TOXICI zal mi e za mladinata da najdam diler na ekstazi ke mu gi napikam u GAZOT.a opijatite poteknuvaat od afion.heroin,morphine oxymorphine(10 pati pojak od heroin)codeine itn..site go unistuvaat crniot drob a i gubenje na muskulen tonus.NO DA ZNAETE OVA E SIGURNO MORFIUMOT ZA 10 GODINI NEMA DA BIDE ZAVISEN SEGA GO MESAAT SO EDNA SUPSTANCA I GO INJEKTIRAAT VO GLUVCI I TIE NE SE ZAVISNI(NASTAPUVA ANALGEZIJA,EUPHORIA AMA NE I ZAVISNOST) DR DROGI SE phencyclidine PCP-ANESTETIK ZA ZIVOTNI-SEKOJ KOJ GO PRIMA DOBIVA SIZOFRENIJA,KETAMIN ISTO,A LSD NE E ZAVISEN A I LESNO SE EXTRAHIRA NO VO SEKOJ SLUCAJ UPOTREBATA NA DROGITE E LOSA STETNA I PAZETE LUGE AKO VI TREBA INFO ILI POMOS PISETE PRIVATNA PORAKA.

TRAMADOLOT SE OTKAZUVA LESNO eve vaka AKO STE ZEMALE OD5-DO15 DNEVNO TOGAS KE TREBA TRI NEDELI DA:KONZUMIRATE 3 KAPSULI TRAMADOL(1 SABAJLE EDNA ZA RUCEK I EDNA VECER)NO I TRI DIAZEPAM(1SABAJLE ISTO KAKO SO TRAMADOLOT-DIAZEPAMOT E ZA DA SE SPRECAT EVENTUALNI KONVULZII I GOLTANJE JAZIK)AKO USPEETE VO OVA POTOA TREBA EDNA NEDELA DA KORISTITE EDEN TRAMADOL I 1 DIAZEPAM ZA RUCEK TOA VREME A POTOA USPESNO STE GO OTKAZALE GARANTIRAMZA OVA STO GO PISAV

crack-OT E otrov I DA ZNAETE GOLTNETE KILOGRAM I NEMA NISTO DA VI BIDE NE SE RASTVARA VO VODA PA MORA DA SE PUSI I PREDIZVIKUVA GENETSKI STETI PODALEKU OD TOA SHIT

TRAMADOLOT SE OTKAZUVA LESNO eve vaka AKO STE ZEMALE OD5-DO15 DNEVNO TOGAS KE TREBA TRI NEDELI DA:KONZUMIRATE 3 KAPSULI TRAMADOL(1 SABAJLE EDNA ZA RUCEK I EDNA VECER)NO I TRI DIAZEPAM(1SABAJLE ISTO KAKO SO TRAMADOLOT-DIAZEPAMOT E ZA DA SE SPRECAT EVENTUALNI KONVULZII I GOLTANJE JAZIK)AKO USPEETE VO OVA POTOA TREBA EDNA NEDELA DA KORISTITE EDEN TRAMADOL I 1 DIAZEPAM ZA RUCEK TOA VREME A POTOA USPESNO STE GO OTKAZALE GARANTIRAMZA OVA STO GO PISAV

Боки пеер,не ти е лоша терапијава, има повеќе начини како успешно да се откаже ама ваа ја пиша од лично искуство така да веруам дека помага....
Инаку само да напоменам за оние шо го зимаат и кои се во план да го откажат да не го откажуваат нагло,туку нека започнат терапија шо ќе им ја препорача некој поискусен(еве пример горе) оти последиците се стварно непожелни....

Боки,го имаш ли пробано воа?
Ја мислам дека многу поефективен начин е со марихуана.
Тоа шо го пиша Анхоли е точно.Никогаш не смее да се откажува нагло,поради апстиненцијалните кризи кои,најблаго речено,предизвикуваат агонија која никогаш нема да ја заборавите.
Конзумирањето марихуана ги намалува овие последици,и откажувањето е многу поподносливо.А кога еднаш процесот ке заврши,станувате имуни од било каква зависност,бидејки во никој случај нема да сакате одново да преживувате пекол.
Најглавно од се,ако не јадете трамадоли,не ни почнувајте.Ако веке сте почнале,размислете што правите.Не може ни да претпоставите до каков хаос ке ве однесе сето тоа на крај.

Abe drogiranje e lichen izbor. Site znaat deka e shtetno, ama pak se drogiraat! A primeri ima milion i eden........... zlatni deca bea :)
Nego naj bed mi e koa gi gleam u 24 koa se vrakaat od terapija..... katastrofa, mozes da poznaes od kilometar koj e janak u avtobusot :) i najopasniot muabet so si go praat megu sebe e kao oni sea se sreduvale pa ke nasle rabota i ova nekoi biznis idei i neznam sto...... God DAmn!

Лошо е што незнаат луѓево како да се дрогираат.Ако почнат со дрога и заминуваат у пичку матер.Исто ко со алкохолот ај еднаш да се поднапијаш,ама секој ден е многу.Јас поштувам само едно растение-Марихуаната и се дешава еднаш во 3-4 месеци коа ќе начекам добра , ама стварно добра и чиста, да му напраам рефреш на мозокот со 3-4 џоинти.Добро срање.А за другото не би се осмелил да пробам и не сум пробал, зашто марихуаната со останатите дроги заедничко има само едно-ЗАБРЕНЕТА Е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom