Goddess of Chaos
Nixe Nox
Пазете од едни мали плаво-бели капсули.
Ако некој ви понуди такво нешто,run.Just go away.
И да,секако...Legalize the weed!!!![]()
Oпааа, каква шо ми понуди ти мене?

:nenene:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајдееее...Oпааа, каква шо ми понуди ти мене?:pos2::pos2:
:nenene:.
Ајдееее...
Нели рековме мори дека не кажуеме на никој колку трава имаш испушено...:pos2:
Сеа немој да ме пријавуеш за заведување на малолетници...:pos2:
Жими се неам поима,господине џандар.:pos2:Ај не ми јади семки за травата за која шо знаеш дека никогаш ја немам дружено, туку слободно исповедај одма се шо знаеш за тие малите, плавко-белите...))
..бидејќи у секојдневието сум опкружена со џанкис, на некој начин го прифаќам нивниот стил на живеење бидејќи си е нивен а ценам ако мене никогаш не пробале да ме заплеткаат у нивните мајнд-чкртаници, па нека си го трошат акалот како сакаат се додека можат да бидат продуктивни за себе и светов на било каков начин, ама ова важи САМО додека се вљубени во природното зло...хемија, гадење.
Hm,i don`t know...they are addictive maybe?!?!Е зашто од тромови run away? :baeh:
Е зашто од тромови run away? :baeh:
TRAMADOLOT SE OTKAZUVA LESNO eve vaka AKO STE ZEMALE OD5-DO15 DNEVNO TOGAS KE TREBA TRI NEDELI DA:KONZUMIRATE 3 KAPSULI TRAMADOL(1 SABAJLE EDNA ZA RUCEK I EDNA VECER)NO I TRI DIAZEPAM(1SABAJLE ISTO KAKO SO TRAMADOLOT-DIAZEPAMOT E ZA DA SE SPRECAT EVENTUALNI KONVULZII I GOLTANJE JAZIK)AKO USPEETE VO OVA POTOA TREBA EDNA NEDELA DA KORISTITE EDEN TRAMADOL I 1 DIAZEPAM ZA RUCEK TOA VREME A POTOA USPESNO STE GO OTKAZALE GARANTIRAMZA OVA STO GO PISAV
Боки,го имаш ли пробано воа?TRAMADOLOT SE OTKAZUVA LESNO eve vaka AKO STE ZEMALE OD5-DO15 DNEVNO TOGAS KE TREBA TRI NEDELI DA:KONZUMIRATE 3 KAPSULI TRAMADOL(1 SABAJLE EDNA ZA RUCEK I EDNA VECER)NO I TRI DIAZEPAM(1SABAJLE ISTO KAKO SO TRAMADOLOT-DIAZEPAMOT E ZA DA SE SPRECAT EVENTUALNI KONVULZII I GOLTANJE JAZIK)AKO USPEETE VO OVA POTOA TREBA EDNA NEDELA DA KORISTITE EDEN TRAMADOL I 1 DIAZEPAM ZA RUCEK TOA VREME A POTOA USPESNO STE GO OTKAZALE GARANTIRAMZA OVA STO GO PISAV