Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Член од
4 април 2020
Мислења
21
Поени од реакции
20
Treba da znaes odkoga si bil na polozitelno t.e. so ovoj tvoj sega status za da znaes tocno koga ke imas potpis. Jas bev so intervju avgust pa dobiv potpis minatiot mesec, znaci ti cekaj za edno dva trimeseci,osven ako nesibilnaintervju vo ambasada koga vremetose prodolzuva za uste dva-tri meseci.
во софиа интервју сега по тебе кога би било благодарност на одговор
 
Член од
13 мај 2020
Мислења
297
Поени од реакции
563
Здраво случајно го видов форумот и се регистрирав на него па би сакал една мала помош без навреда читав назад доста нешто ми е јасно нешто не па не срамота да се праша иначе како беше поговорката ,,ко пита не скита ,,мала шала .
сега прашањето интервју имав 4 декември 2018 не го следев реално статусите на промени но кога отворив пред 2 месеца стои дека сум да очекувам поптпишување на указ од вицепрезидент па би сакал а ми одговорите реално кога да очекувам указ и како да направам за да го земам побрзо државјанството да се оди во софиа или да се поднесе молба да биде испратено во скопје или битола извинете и благодарност на одговор до сите вас !
Status polozitelno trae okolu 8 meseci , za ukaz najdobro ti e preku sk ili bt , oti sloboden termin za preku sofija ti e avgust 2021
 
Член од
10 февруари 2020
Мислења
29
Поени од реакции
119
Здраво дечки да ми пушти некој молба да ја испратам до софија за указот да ми го пратат во СК-бгамбасада
Колку време е потребно да стигне во СК 2-3месеци?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom