- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Nema zgreseno coeko... Vamoss
Attachments
-
64 KB Прегледи: 35
Me pretrkaNema zgreseno coeko... Vamoss
Neznam od kaj im se informaciive,ama ima sansi 23 Ukazi da padnat mesecov so ogled na rabotni denovi e sea so ogled deka zaostanuva bugarceta so rabota mozno e sveNema zgreseno coeko... Vamoss
So 20 ukazi, znaci do nova godina nie od Juni ke bushimeeeee uraNeznam od kaj im se informaciive,ama ima sansi 23 Ukazi da padnat mesecov so ogled na rabotni denovi e sea so ogled deka zaostanuva bugarceta so rabota mozno e sve![]()
Brat prasaj go nesto za denes liga sampioni sigurni dali imaNema zgreseno coeko... Vamoss
Чекајте нели е дојдено до Февруари положително или јануари 2019?Pozdrav ekipa, danas mi je status promenjen na 4/polozitveno. Intervju sam imao 11/2018 Nis ali su mi papiri u Sofiju stigli 1/2019. Koliko se otprilike ceka na sledeci korak. I koji su sledeci statusi? Hvala unapred i izvinjavam se sto pisem na srpskom. Pozdrav!
Otvori za edno godina dena ne si zainteresiran zatoa ne proveruvas ne ti go mi treba ne se zamaraj mnoguЗдраво случајно го видов форумот и се регистрирав на него па би сакал една мала помош без навреда читав назад доста нешто ми е јасно нешто не па не срамота да се праша иначе како беше поговорката ,,ко пита не скита ,,мала шала .
сега прашањето интервју имав 4 декември 2018 не го следев реално статусите на промени но кога отворив пред 2 месеца стои дека сум да очекувам поптпишување на указ од вицепрезидент па би сакал а ми одговорите реално кога да очекувам указ и како да направам за да го земам побрзо државјанството да се оди во софиа или да се поднесе молба да биде испратено во скопје или битола извинете и благодарност на одговор до сите вас !
на сајтот отварав а тука не сум знаел дека има тема за ова и културно прашав и по што заклучи дека не мии треба ако не ми требаше немаше да почнам воопшто постапка !Otvori za edno godina dena ne si zainteresiran zatoa ne proveruvas ne ti go mi treba ne se zamaraj mnogu
Treba da znaes odkoga si bil na polozitelno t.e. so ovoj tvoj sega status za da znaes tocno koga ke imas potpis. Jas bev so intervju avgust pa dobiv potpis minatiot mesec, znaci ti cekaj za edno dva trimeseci,osven ako nesibilnaintervju vo ambasada koga vremetose prodolzuva za uste dva-tri meseci.на сајтот отварав а тука не сум знаел дека има тема за ова и културно прашав и по што заклучи дека не мии треба ако не ми требаше немаше да почнам воопшто постапка !