Фудбал - генерална дискусија

Друже, Тери со глава се обиде на еден меч да блокира шут. Неговата пожртвуваност Ван Дајк нема за два живота да ја има. Башка е рекордер во ПЛ со дадени голови како ЦБ. Дај олабави. Башка и при сплет на ситуации има голманска улога преземено.
Болдираното никој не го негира. Но тоа не се доволно аргументи.
Во сите останати сегменти е подобар Ван Дајк.
За головите, во просек по натпревар повеќе има Ван Дајк. Ова за во ПЛ.
Тери нормално дека ќе има повеќе кога цела кариера ја помина во ПЛ и има повеќе натпревари.

Пак ќе ти речам по не знам кој пат, има огромна разлика во екипите и начинот на игра. Ван Дајк би се вклопил во тој Челзи и секој сличен тим. Тери не би играл во Ливерпул. Па нити во Челзи доколку тимот сака да игра со високо поставена одбрана.
Пробаа така со Виљаш Боаш, не му одеше на Тери, па затоа му ја превртеа соблекувалната и го набркаа.

Во пучење и блокирање со газ му нема рамен, мора да се признае. Тоа не го можеа ни Видиќ, ни Тери.

Во пучење и блокирање со газ му нема рамен, мора да се признае. Тоа не го можеа ни Видиќ, ни Тери.
Дефанзивец што бека од дуели може само пизда да се нарече, а најдобар на сите времиња мало морген.

Тие беа повеќе по тркалање :icon_lol:
1000022129.jpg

Штета што не играа во оваа ера на социјални мрежи. Ќе имаше доста материјал :icon_lol:

Тие беа повеќе по тркалање :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 488778

Штета што не играа во оваа ера на социјални мрежи. Ќе имаше доста материјал :icon_lol:
90% од сликите тинсе блокирање со глава, сам си пукаш во нога, пробај нешто друго.

90% од сликите тинсе блокирање со глава, сам си пукаш во нога, пробај нешто друго.
Ги лупа зш мисли дека Ван дајк немал такви моменти, а муле го прават.

Не ќе да се, ама ме мрзи да барам други побратиме Хабиб
Согласи се со мене и да ја затвориме дискусијата, доста е :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Ги лупа зш мисли дека Ван дајк немал такви моменти, а муле го прават.
Доста бе Данте доста бооооооо :tapp:

Не ќе да се, ама ме мрзи да барам други побратиме Хабиб
Согласи се со мене и да ја затвориме дискусијата, доста е :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Доста бе Данте доста бооооооо :tapp:
Со тебе друже нема да се затови тема магаре си што кажам ја и тачка.

Back
На врв Bottom