Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Не су озбиљна екипа свакако, гледа гу сс Тиквеш дечурлана вришти на видео. Свакако и ми бесмо дечурлана 2010/2011 кд почнасмо на трибину да идемо, па од тј аспект имав мое поштовање.
Искрено не би гледаја сс потценување на никога што одвојуе време и паре да гледа наш спорт кој е никакв и касни спрема наши комшие.
Ако погледнеш сви идев напред и играв европски натпреварувања само ми назад.

Искрено не би гледаја сс потценување на никога што одвојуе време и паре да гледа наш спорт кој е никакв и касни спрема наши комшие.
Ако погледнеш сви идев напред и играв европски натпреварувања само ми назад.
Збореше од аспект на спремност и тензију што една група може да гу донесе сс њима, затој и кажа и ми бесмо дечурлана па сг достигнасмо некое завидно ниво за наши стандарди. Овија имав још леб да едев, али свакако за поздрав што се трудив да направив нешто у њин град.

Што повише гостовања и гостински навивачи тој подобро за лигу, дај боже да можеев Кумани на сваку утакмицу да гостуев. Ја би сакаја и у Куманово на сваку утакмицу да има гостински навивачи а овуј сезону тој може да се деси пошто скоро свака екипа има навивачку групу само Скопје и Тфт немав мада Тфт си има симпатизери кои га пратив и не знам да ли навивав Лозари за Тиквеш.

Овј центар влече повреду на колена изгледа тој е и најголем проблем.
Прашање е дали ќе игра јутре а и прашање е дали ќе остане.

Овј центар влече повреду на колена изгледа тој е и најголем проблем.
Прашање е дали ќе игра јутре а и прашање е дали ќе остане.
Има у договор ставено дека ако има некои проблеми сс туј повреду дека може да му се раскине договор, ке му се даде шанса на овија две утакмице против Штип и Тиквеш ако не покаже ништо мислу дека ке се тражи друг играч.
Автоматски споено мислење:

А и приметуе му се дека не е уреду нешто сс њега кд му ги гледаш highlights куца блокира трчи контре а сга не може да се одлепи од земју....

Да да гледа се дека нешто не е како што треба.
Инaче гледам судие од супер куп казнети сс суспензие за неколко утакмице ама што имамо од тој ми сга… ништо. Како се делегирав за финалиња толко лошу судие…
Link od kos.mk

Да да гледа се дека нешто не е како што треба.
Инaче гледам судие од супер куп казнети сс суспензие за неколко утакмице ама што имамо од тој ми сга… ништо. Како се делегирав за финалиња толко лошу судие…
Link od kos.mk
Па и нема више искусни судие онј дн ги имаше објавени сви судие за овуј сезону од стар ков остануев само Алија Феревски и Зоран Митровски не знам зашто га нема брат му Игор Митровски овој друго све боранија....

Како све увек против нас правив грешке, што не се усреќимо и ми некад...

Marin ne e za ovuj ekipu,.ovoj na nisto ne lici.Da bese emzete,.ke ne napunesva do vr.

Очигледно е дека фали центар да га затвори рекет надам се дека до утакмицу сс Тиквеш ке га доведемо. Днска прво полувреме катастрофа... па ке кажу ако га задржимо Мекиќа целу сезону и ако га погодимо сга центра може да се надамо на нешто.

Back
На врв Bottom