Iskreno za prvu utakmicu u superligu gi se padna jak tim shto e realnost, izigrasva mushki drzhasva se i na tolko razliku napravisva nekoj si come back realnoСтрумица свака ги част, изиграва до крај и црнац бш ги се погодија, 31 поен!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno za prvu utakmicu u superligu gi se padna jak tim shto e realnost, izigrasva mushki drzhasva se i na tolko razliku napravisva nekoj si come back realnoСтрумица свака ги част, изиграва до крај и црнац бш ги се погодија, 31 поен!
Работнички исвен Ефремовски и Рикиќ друго една голема нула.Лука највише што може е 10 15 минута у прву лигу да бидне бек ап на некога странца а Милош е играч за втору лигу
Автоматски споено мислење:
Работнички да не ги е Ефремовски и они би биле печени за плеј аут овакој сс њега ке правив проблеми ама по овој што гледам далеко су они од титулу.
Далеко од тој дека су лоши ама имав само едну петорку ако издржив целу сезону сс едну петорку свака ги част. Ми имамо најширок ростер и сга е све у руке на Марина и на Малинковога да гу најдев праву формулу за победу. Сс овј састав можев да комбинирав свашта да играв сс високу петорку да играв сс ниску петорку имав га и Мекиќа ол раунд играч што може да игра од кеца до четворку е сг што ке измислив они остављам на њима постручни су сигурно од мене...Работнички исвен Ефремовски и Рикиќ друго една голема нула.
Тј Кристијан Николов у одбрану игра у напад ништо. Ни Говенс не е ништо посебно.
Дефинитивно најдобри мак играчи су куде нас .
Да. Ја мислу све освен финале сс овј ростер ќе биде големо разочарување..Далеко од тој дека су лоши ама имав само едну петорку ако издржив целу сезону сс едну петорку свака ги част. Ми имамо најширок ростер и сга е све у руке на Марина и на Малинковога да гу најдев праву формулу за победу. Сс овј састав можев да комбинирав свашта да играв сс високу петорку да играв сс ниску петорку имав га и Мекиќа ол раунд играч што може да игра од кеца до четворку е сг што ке измислив они остављам на њима постручни су сигурно од мене...
Прегледај го приврзокот 488668
Прави се полка ама сигурно, ваљда док да биднемо шампиони ке бидне готова хахахаха
Чисто сумњам дека ке е пуна против Штип, Тиквеш, Струмицу али ја би бија задовољан на такви уталмице да има 1000душе обична публика и јос 250 300 душе Кумани тој би било сасвим довољно за такви уракмице све повише од тој би било екстра.сала мора да е пуна овуј годину на сваку утакмицу, без разлику против кога играмо...
Ништо поканујте људи свак по 2 да викне од тија што идемо редовни ќе се дуплира тај бројкаЧисто сумњам дека ке е пуна против Штип, Тиквеш, Струмицу али ја би бија задовољан на такви уталмице да има 1000душе обична публика и јос 250 300 душе Кумани тој би било сасвим довољно за такви уракмице све повише од тој би било екстра.
Чисто сумњам дека ке е пуна против Штип, Тиквеш, Струмицу али ја би бија задовољан на такви уталмице да има 1000душе обична публика и јос 250 300 душе Кумани тој би било сасвим довољно за такви уракмице све повише од тој би било екстра.
Да качени су затој повише се исплати сезонска за 1200ден важи ти и за куп утакмице а и за пелј оф или недај боже плеј аут хахахаАко објављав медиуми и тв како за суперкуп, да има обавештења за утакмицу људи да знаев, би требало да има 1000 и повише.
Иначе карте 150 ден ги ставиле аа?
Ма какав плеј аут идемо до финале бре хаха, иначе да сг сезонске се доста исплатив кој иде редовноДа качени су затој повише се исплати сезонска за 1200ден важи ти и за куп утакмице а и за пелј оф или недај боже плеј аут хахаха
Не су озбиљна екипа свакако, гледа гу сс Тиквеш дечурлана вришти на видео. Свакако и ми бесмо дечурлана 2010/2011 кд почнасмо на трибину да идемо, па од тј аспект имав мое поштовање.