Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи не ги брани жити тебеПосле сте изненадени и ги осудувате дечките родени у америка, шведска швајцарија, австралија кои не сакаат да играат за нашава репрезентација. Па нормален ли е некој да се ака низ цел свет за да дреме на клупа и некој ликови кои не се ни фудбалери да му го земаат местото.
Apsolutno. Sexy mama shponski trap na grobot na Karev, na sloboda gazda deko sopstvenikot na sungjer štalata kaj sto zivi izgorea deca , Grubiot vo domasen "pritvor" , invalid sinče na precednik na ffm PRV SOSTAV...itn...ne e do niv ,do nas oFcite e!Каков народ таква држава.
Кога проаѓа стално , ќе не рендаат од секоја страна.Apsolutno. Sexy mama shponski trap na grobot na Karev, na sloboda gazda deko sopstvenikot na sungjer štalata kaj sto zivi izgorea deca , Grubiot vo domasen "pritvor" , invalid sinče na precednik na ffm PRV SOSTAV...itn...ne e do niv ,do nas oFcite e!
многу поодамна, додека зеко продаваше крастаици во Крушевац требаше да им ја дадеме Струмица, комплет со зековци
многу поодамна, додека зеко продаваше крастаици во Крушевац требаше да им ја дадеме Струмица, комплет со зековци
Место овде со Барди да игра, таму со Јашари ќе игра.Е не, ќе дреме на клупа и ќе гледа пациенти ко азерињо и остали како му земаат место.![]()
Загубивме уште еден фудбалски бисер - Антропол
Младиот и талентиран фудбалер Грегоријан Михајловски, кој досега беше дел од младинските репрезентации на Македонија, го имаше својот прв настап за репрезентацијата до 18 години на Швајцарија. Младиот дефанзивец, кој игра за Сервет, во изминатиот период беше редовен член на македонската...antropol.mk
Остај го чичото, не знам дали знаеш дека постои мнозинство на фанови на Барселона што се со когнитивна дисонанца.Повеќе од играта и случувањата во македонската репрезентација и фудбалот, ке ме умрат днопертизиве на дотичниов.