Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде тоа дека Арсенал им се тен во око лол
Инаку добро би било тоа да го направи шеикот. Исто и Јунајтед нека го купи и нека го растури. Таман нема веќе да ви го слуша човек плачењето
Ви дојде ли Безос? :kafence:

A sto ke pravat United so Omar Berrada sto otide od Siti kaj niv,

Za sve sto gi obvinuvaat miljarda % bil del od neregularnostite, nema sansa da ne znael deka se raboti prljavo, vo najdobar slucaj za nego e soucesnik bidejki znael deka nesto ne shtima, ama so ogled na ova CV, direktno bil involviran vo mnogu neregularnosti.

1790844089832.png

Таман нема веќе да ви го слуша човек плачењето

Секој ден имаш пост за Ферги и судиите, ама ние сме плачеле. Брату, годинава е 2026-та, Ферги е 13 години во пензија.
Измиј се со ладна вода.

:pos:

A sto ke pravat United so Omar Berrada sto otide od Siti kaj niv,

Za sve sto gi obvinuvaat miljarda % bil del od neregularnostite, nema sansa da ne znael deka se raboti prljavo, vo najdobar slucaj za nego e soucesnik bidejki znael deka nesto ne shtima, ama so ogled na ova CV, direktno bil involviran vo mnogu neregularnosti.

Прегледај го приврзокот 488328

Овој ако го набркаат, сериозно ке го засилат Јунајтед.

Еве и нека не се фер правилата, дали тоа те ослободува од било каква пресуда и казна ако ги прекршиш? И јас сметав дека не е фер здрав и прав да седам дома 7 дена во изолација кога се вратив од едно патување пред 5-6 години, само бидејќи не бев вакциниран, ама тоа не ми даде за право да се шетам каде сакам да и избегнам казна во случај да ме фатат некаде надвор.

Еве и нека не се фер правилата, дали тоа те ослободува од било каква пресуда и казна ако ги прекршиш? И јас сметав дека не е фер здрав и прав да седам дома 7 дена во изолација кога се вратив од едно патување пред 5-6 години, само бидејќи не бев вакциниран, ама тоа не ми даде за право да се шетам каде сакам да и избегнам казна во случај да ме фатат некаде надвор.
1000022052.gif

Сити треба сите плати да му ги платат на крокодилов и да им платат оштета на Арсенал.
Screenshot_20261001_133612_Instagram.jpg

Не се ни сомневам дека Астон Вила и Њукасл ке гласаат против.
Иде накај заташкување, ко што очекував. Ќе биде драконска финансиска казна, и ништо друго. И вук сит и овци на број.

Back
На врв Bottom