Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Квара е од Грузија иначе најголем импакт направи во 2026 во клубски фудбал.
Микел Мерино...голови за титула на Арсенал после којзнае кога и голови клучни за Шпанија, без него ќе се сликаа. Тоа е импакт.

И самиот Ван Дајк таа година имаше изјава дека Меси ја заслужува топката :D
Нормално дека така ќе каже, сепак се фудбалери и се работи за Меси. Што требало да направи да се исељачи и да рече, јас најмногу ја заслужувам дајте ми ја на мене? Едно е тоа што ќе изјават пред медиуми, а други се фактите. Факт е дека тој период Ван Дајк освои многу титули и признанија, и дека ја заслужи златната топка, исто како и Рибери во 2013та, а му ја дадоа на Роналдо. Треба некогаш да сте реални, а вие барса фан бојс сте најНЕреалните фудбалски фанови особено кога се работи за Барселона, Меси, Аргентина, Манчестер Сити и Пеп. Толку лично си ги сфаќате различните мислења што се понашате како некој најсочно да ви опцул мајка и сестра.

По ново освоена му е и ПЛ потпо на читерите Сити сите титули им се нелегални.
Ама не е ни важно.
Фактот дека Ван Дајк е најдобриот стопер што ја играл играва е доволна победа сама по себе.

Фактот дека Ван Дајк е најдобриот стопер што ја играл играва е доволна победа сама по себе.
Хехехе, секако, ако Видич, Тери, Фердинанд, Неста, Рамос, Стам и т.н. играа хокеј.

Апсолутно не се подобри
Пријател, Ван Дајк не е најдобар ни во историјата на Премиер лига, а не во историјата на фудбалот. Со 2-3 титули и 2-3 сезони одиграни на врвно ниво може да е најдобар само кај него в село.

Back
На врв Bottom