dantemkd
demon hunter
Му гори под дупе на него несмее многу да се меша сега.Како ќе каже Инфантино, така е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му гори под дупе на него несмее многу да се меша сега.Како ќе каже Инфантино, така е.
Господин човек.
Микел Мерино...голови за титула на Арсенал после којзнае кога и голови клучни за Шпанија, без него ќе се сликаа. Тоа е импакт.Штета што Квара е од Грузија иначе најголем импакт направи во 2026 во клубски фудбал.
И самиот Ван Дајк таа година имаше изјава дека Меси ја заслужува топкатаСталин има кажано : Не е битно кој како гласа се додека ние ги броиме гласовите.
И ова важи за се.
Прегледај го приврзокот 488238

Нормално дека така ќе каже, сепак се фудбалери и се работи за Меси. Што требало да направи да се исељачи и да рече, јас најмногу ја заслужувам дајте ми ја на мене? Едно е тоа што ќе изјават пред медиуми, а други се фактите. Факт е дека тој период Ван Дајк освои многу титули и признанија, и дека ја заслужи златната топка, исто како и Рибери во 2013та, а му ја дадоа на Роналдо. Треба некогаш да сте реални, а вие барса фан бојс сте најНЕреалните фудбалски фанови особено кога се работи за Барселона, Меси, Аргентина, Манчестер Сити и Пеп. Толку лично си ги сфаќате различните мислења што се понашате како некој најсочно да ви опцул мајка и сестра.И самиот Ван Дајк таа година имаше изјава дека Меси ја заслужува топката![]()
Сталин има кажано : Не е битно кој како гласа се додека ние ги броиме гласовите.
И ова важи за се.
Прегледај го приврзокот 488238
И самиот Ван Дајк таа година имаше изјава дека Меси ја заслужува топката![]()

@Johnny B ај fact checkTe разбирам, ама Ван Дајк не освои ПЛ во 2019 година
По ново освоена му е и ПЛ потпо на читерите Сити сите титули им се нелегални.@Johnny B ај fact check
Хехехе, секако, ако Видич, Тери, Фердинанд, Неста, Рамос, Стам и т.н. играа хокеј.Фактот дека Ван Дајк е најдобриот стопер што ја играл играва е доволна победа сама по себе.
Апсолутно не се подобриХехехе, секако, ако Видич, Тери, Фердинанд, Неста, Рамос, Стам и т.н. играа хокеј.
Пријател, Ван Дајк не е најдобар ни во историјата на Премиер лига, а не во историјата на фудбалот. Со 2-3 титули и 2-3 сезони одиграни на врвно ниво може да е најдобар само кај него в село.Апсолутно не се подобри