- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.472
- Поени од реакции
- 5.611
Мкд играчи дизав си цену знаев дека нема квалитетни МК играчи. Лани и преклани у Kосово договор му е бија 7.5к месечноПреценија се Мекиќ не вреди он 7к евра макс 5к и тој му е много.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мкд играчи дизав си цену знаев дека нема квалитетни МК играчи. Лани и преклани у Kосово договор му е бија 7.5к месечноПреценија се Мекиќ не вреди он 7к евра макс 5к и тој му е много.

Без фрљање камења по Гудена и Сешн. Гуден е куче у одбрану колко топке скина у сам почетак на организацију на напад, много значи тој да не ги дозволиш да улегнев у ритам дека лагано пренесев топку и можев да почнев акцију, тепа на психу.
Сешн буквално пред некој дн е улегнаја у ротацију, поплка ќе си дојде све на свое место. И Марин сакаше да тепамо ама не ми делуеше незадовољно од игру. Прва утакмица икад у сезону, минус онија од турнир у БТ ама лагано. Има да се игра још много. Ќераќемо се ми још![]()
Мислу дека Гуден има и подобар шут од тој што га покажа на утакмицу а све остало куде њега ми се свиѓаше. Што се однаса за Сешна мислу дека дечко има квалитет за нашу лигу и сигурно ке га докаже тој али требав му 2 3 утакмице да се уигра и опушти малце.Без фрљање камења по Гудена и Сешн. Гуден е куче у одбрану колко топке скина у сам почетак на организацију на напад, много значи тој да не ги дозволиш да улегнев у ритам дека лагано пренесев топку и можев да почнев акцију, тепа на психу.
Сешн буквално пред некој дн е улегнаја у ротацију, поплка ќе си дојде све на свое место. И Марин сакаше да тепамо ама не ми делуеше незадовољно од игру. Прва утакмица икад у сезону, минус онија од турнир у БТ ама лагано. Има да се игра још много. Ќераќемо се ми још![]()
20 мислу дека е потценување на лигу, не су до толко аматери остали. Ама не би требало да се превише мучимо да правимо 8-10 поена разлику.Мзт га бш намучисмо, имасва потешкоќе у организацију на напад, у некои моменти бесва изгубени што наши не знаесва да искористив али добро. Други екипе треба да ги сплетемо по 20 разлике без проблем на домашан терен, још кд ќе се адаптира Сешн ќе биде интересно за гледање ККК.

Ова е точно, а лани во Бора во Косово договорот му бил дупло помал, и во Задар после исто така дупло помал од сумата што ја бара во сите клубови во Македонија.Мекиќ за 9 месеца ни беше тражија 63.000 евра, ми нудесмо 45, нема ништо од тој.
У петак се игра не е у суботу изгледа од 7 сат20 мислу дека е потценување на лигу, не су до толко аматери остали. Ама не би требало да се превише мучимо да правимо 8-10 поена разлику.
Ја би и лагано да тепамо по 5-6-8, место да се издувуев по 20, дозирање му е мајка.
Убаву шансу за реванш имамо одма у суботу од 5 на неутралан терен у Јане Сандански (дека нели ипак е тој дом на РК Вардар)![]()
Петок 19чУ петак се игра не е у суботу изгледа од 7 сат
20 мислу дека е потценување на лигу, не су до толко аматери остали. Ама не би требало да се превише мучимо да правимо 8-10 поена разлику.
Ја би и лагано да тепамо по 5-6-8, место да се издувуев по 20, дозирање му е мајка.
Убаву шансу за реванш имамо одма у суботу од 5 на неутралан терен у Јане Сандански (дека нели ипак е тој дом на РК Вардар)![]()
![]()
Работнички изненади со нов Американец во своите редови - KOS.MK
Поранешниот шампион на Македонија, Работнички го комплетираше ангажманот на американскиот крилен центар Џаксон Елингсворт, кој пристигнува во Скопје по настапите во НЦАА лигата. Елингсворт е висок 206 сантиметри и може да покрива повеќе позиции во рекетот. Во сезоната 2025/26 настапуваше за...kos.mk
Највероватно Рикиќ ке им игра како домашан играч завршиле су работу за пасош и им се отвара место за још еднога странца. Дефинитивно Мзт и Работнички су појаки од нас а ми ке се бодемо сс Тфт за тој трето место.
Ја би сакаја да е тој ама мислу дека Рикиќ е земаја пасошДа не е замена за Брунчевиќ пошто он се повреди мислу дека?