Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли казне за клуб за фрљани предмети
Не би требало можда нешто парично ама не би требало да не казнив да играмо без публику пошто немаше прекин на утакмицу а и плус све се деси по завршување на утакмицу.

Не би требало можда нешто парично ама не би требало да не казнив да играмо без публику пошто немаше прекин на утакмицу а и плус све се деси по завршување на утакмицу.
Cekamo da vidimo dali i kazna za sudie ke ima, u start im izbega utakmica od ruke, ne znaesva shto poprvo da sudiv i ne sudesva isto ne besva ama ich uigrani

Гледам хајлајтсц од лани на Сешна и не можу да се начуду колко лошо деби имаше ичера па он како да е тотално различан играч да ли се и он малце изгуби од атмосферу да ли не е уигран кој знае. Имам некој осеќај дека овој за њега беше само лош дн и декак како ке проваѓа време ке биднуе све подобар и подобар

Не е страшно можев да играв сс МЗТ само 6минута без кош не може и да очекуеш победу а за тој на крај не знам срамота гледава ли снимку барем?
Кој е судија што беше туј најблиско може ли да га најде некој?
Исто како што гледаа и не досудија чиста намерна неспортска на Стојан врз Фарахан, А да не зборам што Стојан се понашаше ко да ја измислил кошарката и требаше да биде исклучен уште во прво полувреме.

Гледај ја снимката и ќе најдеш најмалце 7 ситуации на чисти недосудени фаули врз играчи на МЗТ (Војдан шут за три поени + фаул, Андоноски кога отиде на куцање, му ја отцепи раката Стевановиќ итн.)

Сума сумарум, недораснати судии за вакви утакмици, поготово Боро Антовски кој што на се личи, освен на спортско лице со фалтите и салото на стомак.

Утакмицата ќе завршеше 15+ разлика да не се повредеше Војдан и да не добиеше Тадиќ 5та лична. МЗТ сам си е крив што се доведе во ситуација да зависи од еден посед.

Еве ќе ти дадам и еден интересен факт, од кога е ова раководство на КФМ, најди ми момент кога претседателот на КФМ врачувал пехар при освојување на било како трофеј на МЗТ :D Мислиш дека е случајно тоа :D

Исто како што гледаа и не досудија чиста намерна неспортска на Стојан врз Фарахан, А да не зборам што Стојан се понашаше ко да ја измислил кошарката и требаше да биде исклучен уште во прво полувреме.

Гледај ја снимката и ќе најдеш најмалце 7 ситуации на чисти недосудени фаули врз играчи на МЗТ (Војдан шут за три поени + фаул, Андоноски кога отиде на куцање, му ја отцепи раката Стевановиќ итн.)

Сума сумарум, недораснати судии за вакви утакмици, поготово Боро Антовски кој што на се личи, освен на спортско лице со фалтите и салото на стомак.

Утакмицата ќе завршеше 15+ разлика да не се повредеше Војдан и да не добиеше Тадиќ 5та лична. МЗТ сам си е крив што се доведе во ситуација да зависи од еден посед.
Ако ги гледаш така работите утакмицата ке завршеше и 5 6 разлика за нас ако не ги напунија со лични Бојан и Стевановиќ. Можда имало 7 чисти недосудени фаули ама многу зависи при кој резултат не се свират тие фаули има разлика ако не ви е досуден фаул на 10+ за вас и да не досудиш фаул во последен напад на 2 разлика за вас. Иначе каква одлука донесе судијата во тој момент мислам дека Стојан и млако реагираше.

Ако ги гледаш така работите утакмицата ке завршеше и 5 6 разлика за нас ако не ги напунија со лични Бојан и Стевановиќ. Можда имало 7 чисти недосудени фаули ама многу зависи при кој резултат не се свират тие фаули има разлика ако не ви е досуден фаул на 10+ за вас и да не досудиш фаул во последен напад на 2 разлика за вас. Иначе каква одлука донесе судијата во тој момент мислам дека Стојан и млако реагираше.
Сите фаули на Боки и Стевановиќ беа чисти како солза, ама буквално сите. А во врска со Стојан, не ти кажувам за реакцијата на последната ситуација, туку на цела утакмица со унесување во фаца на судии и пцуење.

А тоа што викаш на недосуден фаул на 10+, со тие поени ќе се затвореше утакмицата. Како и да е, слаби беа судиите и за двете екипи.

Сите фаули на Боки и Стевановиќ беа чисти како солза, ама буквално сите. А во врска со Стојан, не ти кажувам за реакцијата на последната ситуација, туку на цела утакмица со унесување во фаца на судии и пцуење.

А тоа што викаш на недосуден фаул на 10+, со тие поени ќе се затвореше утакмицата. Како и да е, слаби беа судиите и за двете екипи.
И ја не ти зборам за последната ситуација имаше пред тоа ситуација кај што играч на Мзт сече додавање со нога и прават контра а судијата не суди нога и топка за нас али не е битно сега веќе како што и самиот викаш судиите беа недораснати за ваква утакмица и ваква атмосфера. Се на се Мзт според мене заслужено победи само останува жалење зошто судијата не досуди прекршок во последен напад па ако ги погодеше Стевановиќ слободните да се решаваше мечот во продолжение.

Ја после утакмицу беше ведар и задовољан од партију на наши играчи.
Изгинасва дечки и ги поштују што дадесва све од себе да се вратив у игру.
Куманово живи и ќе живи за кошарку, кој би кажаја дека толко брзо би се вратиле од 2 лигу и би пуниле салу и играле финалиња сс Мзт у стару добру атмосферу.

Мекиќ за 9 месеца ни беше тражија 63.000 евра, ми нудесмо 45, нема ништо од тој.

Back
На врв Bottom