- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.294
Ќе има ли казне за клуб за фрљани предмети
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало можда нешто парично ама не би требало да не казнив да играмо без публику пошто немаше прекин на утакмицу а и плус све се деси по завршување на утакмицу.Ќе има ли казне за клуб за фрљани предмети
Cekamo da vidimo dali i kazna za sudie ke ima, u start im izbega utakmica od ruke, ne znaesva shto poprvo da sudiv i ne sudesva isto ne besva ama ich uigraniНе би требало можда нешто парично ама не би требало да не казнив да играмо без публику пошто немаше прекин на утакмицу а и плус све се деси по завршување на утакмицу.
Исто како што гледаа и не досудија чиста намерна неспортска на Стојан врз Фарахан, А да не зборам што Стојан се понашаше ко да ја измислил кошарката и требаше да биде исклучен уште во прво полувреме.Не е страшно можев да играв сс МЗТ само 6минута без кош не може и да очекуеш победу а за тој на крај не знам срамота гледава ли снимку барем?
Кој е судија што беше туј најблиско може ли да га најде некој?
Мислиш дека е случајно тоа 
Ако ги гледаш така работите утакмицата ке завршеше и 5 6 разлика за нас ако не ги напунија со лични Бојан и Стевановиќ. Можда имало 7 чисти недосудени фаули ама многу зависи при кој резултат не се свират тие фаули има разлика ако не ви е досуден фаул на 10+ за вас и да не досудиш фаул во последен напад на 2 разлика за вас. Иначе каква одлука донесе судијата во тој момент мислам дека Стојан и млако реагираше.Исто како што гледаа и не досудија чиста намерна неспортска на Стојан врз Фарахан, А да не зборам што Стојан се понашаше ко да ја измислил кошарката и требаше да биде исклучен уште во прво полувреме.
Гледај ја снимката и ќе најдеш најмалце 7 ситуации на чисти недосудени фаули врз играчи на МЗТ (Војдан шут за три поени + фаул, Андоноски кога отиде на куцање, му ја отцепи раката Стевановиќ итн.)
Сума сумарум, недораснати судии за вакви утакмици, поготово Боро Антовски кој што на се личи, освен на спортско лице со фалтите и салото на стомак.
Утакмицата ќе завршеше 15+ разлика да не се повредеше Војдан и да не добиеше Тадиќ 5та лична. МЗТ сам си е крив што се доведе во ситуација да зависи од еден посед.
Сите фаули на Боки и Стевановиќ беа чисти како солза, ама буквално сите. А во врска со Стојан, не ти кажувам за реакцијата на последната ситуација, туку на цела утакмица со унесување во фаца на судии и пцуење.Ако ги гледаш така работите утакмицата ке завршеше и 5 6 разлика за нас ако не ги напунија со лични Бојан и Стевановиќ. Можда имало 7 чисти недосудени фаули ама многу зависи при кој резултат не се свират тие фаули има разлика ако не ви е досуден фаул на 10+ за вас и да не досудиш фаул во последен напад на 2 разлика за вас. Иначе каква одлука донесе судијата во тој момент мислам дека Стојан и млако реагираше.
И ја не ти зборам за последната ситуација имаше пред тоа ситуација кај што играч на Мзт сече додавање со нога и прават контра а судијата не суди нога и топка за нас али не е битно сега веќе како што и самиот викаш судиите беа недораснати за ваква утакмица и ваква атмосфера. Се на се Мзт според мене заслужено победи само останува жалење зошто судијата не досуди прекршок во последен напад па ако ги погодеше Стевановиќ слободните да се решаваше мечот во продолжение.Сите фаули на Боки и Стевановиќ беа чисти како солза, ама буквално сите. А во врска со Стојан, не ти кажувам за реакцијата на последната ситуација, туку на цела утакмица со унесување во фаца на судии и пцуење.
А тоа што викаш на недосуден фаул на 10+, со тие поени ќе се затвореше утакмицата. Како и да е, слаби беа судиите и за двете екипи.
Мекиќ е во ТФТ на отворен договорИчера Мекиќ беше у салу
Тфт со Мекиќ ке бидне незгоденМекиќ е во ТФТ на отворен договор
Преценија се Мекиќ не вреди он 7к евра макс 5к и тој му е много.Мекиќ за 9 месеца ни беше тражија 63.000 евра, ми нудесмо 45, нема ништо од тој.
Мекиќ за 9 месеца ни беше тражија 63.000 евра, ми нудесмо 45, нема ништо од тој.