Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Следната на градски треба да има поише Шкотланѓани од наши , но пак ќе соберат ботови што 2/3 од репрезентацијата не ја знаат.
Ќе јаде повреда Аканџи од Азер ќе го јаде курот од фан клуб Интер на крај :LOL:

Pa ne bi rekol bas deka se e od gratisi, ke vidis slednata i 35k gratisi da ima prazen ke e gradski
Верувај дека огромен е бројот на гратиси. За наредната фокусот ќе биде да се лапне частење по кафичиве и рестораниве, стадионот е во втор план :icon_lol:

Само 2 пати сме шутнале денес, првиот пат беше во 20та минута негде кога Гаштаров ја опали на Зајчев Рид, а вториот пат немам поима кога бил зашо сменив на Англија-Шпанија по голот за 0-2. Какви болиди мајко мила, ваков криминал немам одамна видено.

Ship tari protiv ship tari, ednite ship tari pobedile 0:3.
Селекторите не се
Автоматски споено мислење:

Туку србчињата изгубија у 95минута од брача грекоси, сеа ште го бркаат селекторот

Агата што е мајко мила :pos:
Влезе,имаше 0 контакти со топка,заработи жут коа му акна лакт на Аканџи,напраи веројатно прв офсајд на набацена од голман у историјата на фудбалот,изврши еден екстра пресинг коа си пројде Фројлер ко на бувљак и тоа беше тоа.
Листовите нудли,да го стиснам ќе пукне ко стол од пластичарска,цицињата солета.
На овој мрсул не се фрла бе не се заебавајте,грев отепан,за вакви фаци викнати у репка треба на суд да се иде.

На мама и на тато синови играат, нема крај на лудилото во нашата држава, највеќе ме нервира на Омерагиќ синот и на онаа гнасата од ЛДП Зајкова брат и што ги форсираат. Се да им изнаебам, затоа ништо нема да биде од нас

Ние сме да се укинеме на 3-4 години се надевам за тоа време ќе испадне некој играч. Мизерии страшни, јаки се Швајцарија ама да не можеш шут на гол, да не може пас да сврзи, тоа е веќе до тренерот, ова е на рамниште на Тошак, Друлович не ми текнува има уште послаби, не боли поразот толку колку што играта е за никаде.

Vaka ni ja nemaat dupnato glata doma ne pametam od koga mozi germanija bese posledna nejse glaven vinovnik e tn novinari so pusqt kur kaj ffm za da patuvaat gratis so repka posle psihopatite Maser i Pandev pa kopitoto Sedlo I na kraj menaderite I fudbalerite ima da tonime na sekoe so ovie gore spomenati budali I nisto cudo za brzo da izgubime uste nekoj da se otkazi od reprezentacijata da ne se strami so site gluposti I pred se losi rezultati

Мала утеха, брачедите изгубија дома од послаб на фифа ранг листа
Остај ти фифа ранг листа, Луксембург се појаки и од нас и од Бугарија, не е ова 1998 година.

Back
На врв Bottom