La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    36
Ало бе, септември е уште, а Мурињо веќе плаче за судии на пред конференции со скриншоти во рака :vozbud:

Сеедно што судијата направи голема грешка не давајќи црвен на кореецот , играта на Реал беше очајна. Кукуреља има Еден Азар синдром, не знам шо кур се деси од светското до сега. Вини може комотно и од клупа више кога почна специјалката да го вади порано. Може да се јадат гомна за 140 милиона , но колку толку креираше нешто за минутите кој ги доби. Сигурно нема одма 10 гола и 5 асистенции да има.
Најмал проблем се судиите, а ударно им е тоа сега и почињаат пак на најако со жалење. Со ваков среден ред и заспана одбрана до крај на годината и Рома и Барса и Арсенал се веќе изгубени натпревари. Другото пола лесно пола на мускули ако го добијат. Може Барса комотно да си дозволи 2-3 кикса и пак да ја држи оваа разлика во бодови.

Поздрав до сите фанови на Реал Мадрид.
Не сме без грешни ние Реал сме нанананана ние Реал сме. Заслужува една ВИП влезница ликот за ваква поезија.

Вистина е, баш вчера после утакмица сакав да го постирам.
По сите можни правила класичен црвен картон. Ако ништо друго барем ради начинот на кој влезе во дуелот.

Ја има тука цела акција после 30-та секунда.

Ало бе, септември е уште, а Мурињо веќе плаче за судии на пред конференции со скриншоти во рака :vozbud:
Мене ми е јасно дека играта на Реал е тиња и не заслужија да победат, ама да кажеш дека плаче е превише и од фан на Барса, по сите правила чист црвен картон, не плаче изложува факти...ваков старт да се случи врз играч на Барса па вие револуција ќе дигнете. Кај играме тиња фудбал па и судии не ебат :pos:

Инаку чист старт на топка, судијата ќорав, вар не постои. Ама тоа е караванот си врви џабе е одпосле коа викаат грешна одлука на судијата.

Мене ми е јасно дека играта на Реал е тиња и не заслужија да победат, ама да кажеш дека плаче е превише и од фан на Барса, по сите правила чист црвен картон, не плаче изложува факти...ваков старт да се случи врз играч на Барса па вие револуција ќе дигнете. Кај играме тиња фудбал па и судии не ебат :pos:

Инаку чист старт на топка, судијата ќорав, вар не постои. Ама тоа е караванот си врви џабе е одпосле коа викаат грешна одлука на судијата.

Очекував да излези флаер со подруга содржина ама ај :)
Автоматски споено мислење:

Колку фали Габи на теренот во вакви дербиња, после него нема таков лидер во клубот, Кути Ромеро е најблиску до него и се надевам дека ќе си ја оправда задачата, ама од друга страна малку мозок му фали него оти е подвижен црвен картон ама океј
:)
Инаку Чолито вчера мвп, кузнај колку е јак филингот син ти да го растеш од бебе и еден ден да биди клучен играч за победа во тимот што го тренираш, плус дете на клубот, навивач на Атлетико.
Искина бре вчера, изора на теренот не застана

Последно уредено:
Вистина е, баш вчера после утакмица сакав да го постирам.
По сите можни правила класичен црвен картон. Ако ништо друго барем ради начинот на кој влезе во дуелот.

Ја има тука цела акција после 30-та секунда.
Мене не ми е црвен ова зашо прво играше со топка па потоа го закачи. Најбитно од се е дека немаше намера, мислам дека затоа и не му даде црвен судијата. Овде најправедно е жолт картон да добие играчот на Бетис чисто ради несмасноста, а црвен според мене е премногу.

Back
На врв Bottom