- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.828
- Поени од реакции
- 14.332
Остани Мурџе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ГравесенЕвентуално да извадат некој бивши играч како Арбелоа.
www.instagram.com
Мене ми е јасно дека играта на Реал е тиња и не заслужија да победат, ама да кажеш дека плаче е превише и од фан на Барса, по сите правила чист црвен картон, не плаче изложува факти...ваков старт да се случи врз играч на Барса па вие револуција ќе дигнете. Кај играме тиња фудбал па и судии не ебатАло бе, септември е уште, а Мурињо веќе плаче за судии на пред конференции со скриншоти во рака![]()

Мене ми е јасно дека играта на Реал е тиња и не заслужија да победат, ама да кажеш дека плаче е превише и од фан на Барса, по сите правила чист црвен картон, не плаче изложува факти...ваков старт да се случи врз играч на Барса па вие револуција ќе дигнете. Кај играме тиња фудбал па и судии не ебат
Инаку чист старт на топка, судијата ќорав, вар не постои. Ама тоа е караванот си врви џабе е одпосле коа викаат грешна одлука на судијата.
Очекував да излези флаер со подруга содржина ама ај

Мене не ми е црвен ова зашо прво играше со топка па потоа го закачи. Најбитно од се е дека немаше намера, мислам дека затоа и не му даде црвен судијата. Овде најправедно е жолт картон да добие играчот на Бетис чисто ради несмасноста, а црвен според мене е премногу.Вистина е, баш вчера после утакмица сакав да го постирам.
По сите можни правила класичен црвен картон. Ако ништо друго барем ради начинот на кој влезе во дуелот.
![]()
RC DEPORTIVO 1 - 1 REAL BETIS | RESUMEN LALIGA EA SPORTS
RC Deportivo y Real Betis repartieron puntos tras empatar 1-1 en ABANCA RIAZOR. Cucho Hernández adelantó al conjunto verdiblanco con un disparo desde la fron...youtu.be
Ја има тука цела акција после 30-та секунда.