ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 6.080
- Поени од реакции
- 22.764
Нашите домашни имиња се стари, посебно моето, али аристократско што би рекол еден кафански член на форумов.![]()
Или и друг ти го има кажано ова?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нашите домашни имиња се стари, посебно моето, али аристократско што би рекол еден кафански член на форумов.![]()

Не, ти.

Aj prvo ke te ostam da se otreznis, pa ako uste imas zelba za druzba, tuka sum .... Во МК сум веќе цел месец, уште ли ми го имаш меракот за тепање или ќе пиеме по една јас и ти? Ако имаш ноктче на малото прстче ти плаќаш! А со Стојна јас не идам на собиранка, не сакам да сите останати ја вкусат нашата will they wont they тензија.
Баш од кафана доаѓам!![]()

Po kafanskite pesni so gi slusas, ti ne vervam deka si priparila vo kafana nekogas. Izgleda kafanata ja imas ponesano so kafanicaДобро утро инаку, јас изгледа баш кафански чоек сум. Утрово сите чаши дома што ги имав ги испокршив![]()

Не бива патриот од тебе. Во кафана во Битола ова се слуша.Aj prvo ke te ostam da se otreznis, pa ako uste imas zelba za druzba, tuka sum .
Za nokteto ke te drzam vo neizvesnost do posledno
Rizicna e Stojneto, so mazmu ke ti dojdi i odi objasnuvaj se posle
Автоматски споено мислење:
Po kafanskite pesni so gi slusas, ti ne vervam deka si priparila vo kafana nekogas. Izgleda kafanata ja imas ponesano so kafanica
Abe se znaj vo kafana so se slusa, strogo kirilica
To gradckite be duse slusat. Ti licam jas na gratcki lik .Не бива патриот од тебе. Во кафана во Битола ова се слуша.

Hmm, se e udreno na svaleracija znaci, seИнаку хит на денот денес ми е оваа

Знам дека е непопуларно мислење, но некогаш швалерација е спасот. Не сум бил у таква ситуација лично, но сум бил сведок.To gradckite be duse slusat. Ti licam jas na gratcki lik .
I da mi e da znam od kade jas patriot
Hmm, se e udreno na svaleracija znaci, se![]()
Спас за што?Знам дека е непопуларно мислење, но некогаш швалерација е спасот. Не сум бил у таква ситуација лично, но сум бил сведок.
Спас за врска, брак, кој во што е. Не сум бил најверојатно доволно долго во врска за да го осетам, но можам да кажам дека има некоја демо верзија со ова што сме двајцата од дома. Кај други видено и работи, е сеа нормално, жената не знае, иначе најверојатно нема да работиСпас за што?

Mozi si bil a da i sam ne si znaelЗнам дека е непопуларно мислење, но некогаш швалерација е спасот. Не сум бил у таква ситуација лично, но сум бил сведок.

Не мислам, ама се е могуче. Сегашната е доста помлада, ако останам со неа, верувам дека некој ден ќе се деси кога мене не ми држи гзот, а може и порано, ама such is life.Mozi si bil a da i sam ne si znael![]()
Тури и пепел на таквата врска поарно.Спас за врска, брак, кој во што е. Не сум бил најверојатно доволно долго во врска за да го осетам, но можам да кажам дека има некоја демо верзија со ова што сме двајцата од дома. Кај други видено и работи, е сеа нормално, жената не знае, иначе најверојатно нема да работи![]()
Mislam svesen si deka i ako doznaes, ti posleden ke doznaes. I nema bas toa mnogu vrska so dali ti padnal gazot ili ne. Mozi zdrav prav da si i pak da i mrda opaskata. Zeni se toНе мислам, ама се е могуче. Сегашната е доста помлада, ако останам со неа, верувам дека некој ден ќе се деси кога мене не ми држи гзот, а може и порано, ама such is life.

Што знам, после 10 години заедно, ако имало некоја помош од страна, зашто. Подобро весели отколку лојални и у мизерија.Тури и пепел на таквата врска поарно.
Да бе Владе, ја гледам мојава чат-пат коа излага како се облака, палава е, може и да се десило. Не мислам, ама не е исклучено. Ама дур нема туѓо дете, што знам, не ми е крај на светот. Тоа што не знаеш, не може да те повреди.Mislam svesen si deka i ako doznaes, ti posleden ke doznaes. I nema bas toa mnogu vrska so dali ti padnal gazot ili ne. Mozi zdrav prav da si i pak da i mrda opaskata. Zeni se to
Ostaj gi ti tuka na forumov eksponatskite primeroci na zeni , da ne recam ne nasednuvaj na reklamite![]()
Taka de, to so nejkis da naucis , ne prasvaj.Да бе Владе, ја гледам мојава чат-пат коа излага како се облака, палава е, може и да се десило. Не мислам, ама не е исклучено. Ама дур нема туѓо дете, што знам, не ми е крај на светот. Тоа што не знаеш, не може да те повреди.