Фан Клуб: Интер

Станковиќ бил штопер, а аугусто ќе отишол во средина. Мајко мила, какви коментатори мора да слушаме.
За жал не влезе капитенот денес... Хакан Чалханоглу.

За жал не влезе капитенот денес... Хакан Чалханоглу.
Интер не е познат како тим кој добро ја гради акцијата од 0 (буквално 4 години на slow build up ни се базира играта)

Исто така, честито шампион со најмногу примени голови. 4д шах, игра Марота, го зголемуваме просекот на дадени голови во лигата за да ги дигнеме парите од тв права.

Treba da se razmislue uste od sea za pazaranje prv golman. Od start na sezona primivme sigurno edno 5 gola sto ne smees ni na trening da gi primis.

Ok e sve toa i karakter marakter ama alarmantno e ova so primenive golovi, mnogu jezivo i amaterski sve toa deluva.

Ali ko sto vika eden jeziv covek, da zborime za ubavi raboti, od 0 2 do 5 2 bez lautaro i hakan na teren, karlos motm, bese kako rambo u toa gradceto so dzandarite sam protiv site, i prviot gol koj bese evrogol e klucot za ovaa pobeda, najtesko bese toa da se desi, da se skrsi udineze posle 2 dadeni gola, ostanatoto bese samo normalen tek na rabotite.

Нема полоши навивачи од позерите што купуваат најскапи карти во прв ринг и напуштаат стадион 10 минути пред крај за да не заглават во сообраќај.

И минатото коло против Наполи и ова против Удинезе бев убеден дека ќе ја добиеме утакмицата.
Проблемот е пак одбраната, ајде третиот гол денеска не би го сметал за сериозен, опуштено на 5-2, ама првите два мораше малце по сериозно во одбрана.
Ќе видиме сабота како ќе одиграат против Рома.
Лани го фалев Мартинез коа играше на неколку утакмици, ама оваа година некако ептен несигурен, дали и одбраната му влијае на тоа не знам, на страна добрите одбрани против Реал после 2-0.

Мартинез не ме терај да те мразам те молам, доволно ти е што згази човек сеа уште јас ти фалам како проблем во животот. Сеј си мирен, брани како што треба и не изведувај.

Киву не замарај ти со Михтаријан, ме боли кур ако истрчал 5.5 км во прво полувреме, ене му го скопскиот маратон нека трча до утре од Карпош до Влае и назад.

Све супер ама нека се средат во одбрана, нека не ми се дуваат ликчиња како Коста Рунајиќ дека давале голови на Меаца.

Катастрофална поставеност на Стоунс за двата гола, и во двата случаи е изгубен во свемирот.

Особено за вториот гол, апсолутно недозволиво да оставиш толку простор за полушпиц во средината на шеснаесетникот, како и толку растојание од топката и Аканџи, тројката позади ко ќе брани мора да се движи униформно за да нема процепи, налет шо 0 опасност имаше од другата страна.

А за првиот гол буквално брани воздух при нафрлање додека Аканџи е во сендвич од двајца играчи на Удинезе.

На крајот ќе треба да го враќаме Ачерби ко шо ми гледа.

viber_image_2026-09-15_08-14-30-802.jpg

viber_image_2026-09-15_08-14-19-423.jpg

Back
На врв Bottom