Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
RIP Sverige

Kolku treba da si deformiran vo tikvata, vo 2026ta da glasash za komunistichka crveno zelena koalicija, so glavno izborno vetuvanje da gi napravi stomatoloshkite troshoci "podostapni"???

Aaaaaaaaaaaa :tapp::tapp::tapp::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

De kazhite zemja za zhiveenje kaj sho ne se glasa :facepalm:
Виетнам(y)

RIP Sverige

Kolku treba da si deformiran vo tikvata, vo 2026ta da glasash za komunistichka crveno zelena koalicija, so glavno izborno vetuvanje da gi napravi stomatoloshkite troshoci "podostapni"???

Северна Кореја.
Автоматски споено мислење:

Па ова не е баш занемарлива разлика, туку дупло. И никој не ви нуди размена, не знам од каде таа идеа.
Автоматски споено мислење:
Не реков дека некој ни ја нуди, ја сум си го правел тоа што нели им се смееме на Финците, но ми било поисполнувачко отколку исфорсирана дружба со негативни луѓе за колку да се каже, еве не дремам дома ко Финец, туку еве се дружам. Тоа ми беше муабетот.

Последно уредено:
RIP Sverige

Северна Кореја

Не паѓај и ти на пропагандата на либерал-левичарските платеници. 3те грации немаат врска нит со нацизам нит со фашизам. Камо да има повеќе како нив . Фашисто-исламисти се тие шо си ги уништуваат своите држави со илегална миграција.
Да те прашам тебе нешто, знаеш што е тоа сарказам ?

Тоа и е нормално вајда, имаш фамилија. Проблемот е што они се во таква изолација и кога се сами, без партнер и деца.

Веројатно технологијата си праи свое. Повеќе се заседнуваш дома пред екран. Депресијата е болест на модерното време. Сепак 14 на 100.000 е маргинална грешка за да направиш генерализирање каков им бил животот. Уште еднаш, кај нас случаи на самоубиство се прикриваат од разни причини, и кај нас бројката би била повисока. Рачунај колкав број на население е под терапија…веројатно колку што има алкохоличари таму.

А Русија би ја збришала Полска од лицето на земјата за 5 минути.

Еве 5 минути траат веќе четири ипол години, против послаба држава и со голем дел руско/проруско население.

Уште ли со ретардираниве муабети дека некој некого можел да го уништи за 5 минути? Видовме дека и Русија и Америка се гол кур. Остана уште кинезот да го издува у Тајван (и тоа без америчка поддршка нормално).

RIP Sverige

Да бе, никако да ги разберам овие со нивното гласање, замисли тие се против ПРОФИТ на Трамп, Лајенка и други избрани од Бога.
Срамота е ова, 21 век е, а тие се против профитот на нивните газди!

Еве 5 минути траат веќе четири ипол години, против послаба држава и со голем дел руско/проруско население.
Да не беа 400-те милијарди воена помош, како и целосни разузнавачки и дипломатски услуги од Западот, војната ќе траеше толку колку што сите мислеа на почеток.

Но, батали тоа. Војната со НАТО/Полска нема да биде ваква. Еве, влегуваат у рат и Полска добива у први два саати од ратот три печурки. Кој ќе биде одговорот? Нели Русија и со послабата Украина не можела?

Како си ја замишљате у вашите глави војната на Русија со НАТО? Дали замишљате нервозни политички изјави кои се реакција на гаѓање на постројки за преработка на нафта? Дали мислите дека некој ќе извлече новинари и ќе им рече дека другата страна гаѓала блиску до нуклеарна централа, или ќе читате радосни восклици затоа што магацините на Стокомак биле погодени?

you sweet summer child....

Последно уредено:
Да не беа 400-те милијарди воена помош, како и целосни разузнавачки и дипломатски услуги од Западот, војната ќе траеше толку колку што сите мислеа на почеток.

Но, батали тоа. Војната со НАТО/Полска нема да биде ваква. Еве, влегуваат у рат и Полска добива у први два саати од ратот три печурки. Кој ќе биде одговорот? Нели Русија и со послабата Украина не можела?
Одговорот ќе биде почеток на крајот. Коа го прашале Ајнштајн како ќе се води третата светска, кажал: не знам, но четвртата ќе се води со камења и стапови.

Ако сите мислеле дека украинската војска не е обучувана и опремувана со години и дека нема да добијат дополнителна материјална, логистичка поддршка и дека не е мал број на Украинците подготвени да војуваат, тогаш тие "сите" подобро веќе да не мислат.

Камоли за Полска, која не само што е помоќна од Украина, туку и помошта ќе биде несразмерно поголема, не само пари, оружје, туку и војници доколку е потребно.

На страна што Русија си има историски проблем со освојувачки војни.

Денес уште потешки се офанзивни војни, не само за Русија, туку и за САД.

Последно уредено:
Ако сите миселе дека украинската војска не е обучувана и опремувана со години и дека нема да добијат дополнителна материјална, логистичка поддршка и дека не е мал број на Украинците подготвени да војуваат, тогаш тие "сите" подобро веќе да не мислат.

Камоли за Полска, која не само што е помоќна од Украина, туку и помошта ќе биде несразмерно поголема, не само пари, оружје, туку и војници доколку е потребно.

На страна што Русија си има историски проблем со офанзивни војни.

Денес се уште потешки офанзивни војни, не само за Русија, туку и за САД.
Никој нема да ја напаѓа Полска, се знаеше зашто е нападната Украина. Очигледно ни беше на сите, освен на Зеленски најверојатно. Нека земе Мексико да сака да направи сојуз со Русија, и да видиш како Америте одма ќе и влезат за да и донесат демократија.

Back
На врв Bottom