- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 1.197
- Поени од реакции
- 5.118
Не се работи за противникот. Истата цена треба да биде и за Естонија, и за Андора...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што воопшто да се прашува, кога немаш никаква поврзаност. Па и тоа нашето со Додиќ исто педерска работа. Тоа е мое мислење. Тој секако е Македонец и ќе одбие, ама со самото тоа што прашуваш ја потценуваш другата страна и самиот фудбалер. Да бил роден и Србија , да поминал сите категории на Ѕвезда , без проблем. Ама вака е педерски. За Костов нема што да се трудиме , тој не ми сака да игра за Македонија. Не знам ни дали воопшто има некоја жичка македонска.Педерски е ако го условуваат или врбуваат а ако прашаат одговорот и одлуката се негови. Као ние што прашавмр за Додиќ уште кога беше у РК Металург. Ние медиумски си го присвојуваме Костов а неговата единствена врска со Македонија е што играше у Скопје против Вардар.
Инаку поприлично убави и афирмативни текстови за него и за Македонија и ние треба да бидеме среќни што го открија и лансираа инаку ќе играше сега со Пато и Гого Цветков у Скопје у најдобар случај
Инаку во текстот се спомнува и Лука Трпевски за кој владее мисслење дека е најталентиран играч кој излегол од оваа држава, а интересно тој игра за у 17 на Шведска. И него ќе го крадат клетите Швеѓани изгледа
![]()
Da popričamo o Makedoncima: Izvor sa kojeg Zvezda mora da se napaja | Mozzart Sport
Koliko god godina da imate, čak i ako vam fudbalska lopta nije u sferi interesovanja morali ste da bar jednom u životu pogledate antologijsku scenu iz...mozzartsport.com
Само бојкот на оваа група што глуми репрезентацијаПедерски е најниска цена за Македонија-Швајцарија од 500 денари, чиниш играме редовно на Светско/Европско.
Милош Керкез не е унгарец од Војводина па на таа основа да има добиено државјанство ?Милош Керкез е подобар пример. Роден во Србијa, го земаат во Ѓер и му даваат државјанство да игра за Унгарија.
Инаку за Гаштаров, нема ништо од таа приказна дека ќе игра за Србија. Веќе доби повик од Седло коњот, а веројатно и ќе добие некоја минута сега во ЛН и приказната за играње за Србија ќе заврши. Стојиќ сакаше да се направи паметен, па тресна што тресна. Класика, ефтин популизам.
Милош Керкез е унгарец по баба му, не му го дале државјанството на лепе очи.Милош Керкез е подобар пример. Роден во Србијa, го земаат во Ѓер и му даваат државјанство да игра за Унгарија.
Инаку за Гаштаров, нема ништо од таа приказна дека ќе игра за Србија. Веќе доби повик од Седло коњот, а веројатно и ќе добие некоја минута сега во ЛН и приказната за играње за Србија ќе заврши. Стојиќ сакаше да се направи паметен, па тресна што тресна. Класика, ефтин популизам.
За Шведска играл 8/25 У15, за Македонија 3/26 У17...не сум сигурен, но м9жеби може дасе мигрира когасеменува статус, н.пр. во У19, па У20 итнСкоро е ова, не знам точно кога