Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Последниве денови сендвичите се пуштени на најјако како папагали повторуваат за празнење на школите, немањето деца, се заебаваат со министерката што отворено кажува на проблемот. Кога ќе ги слушнете, покажете им ја сликава, да се види кој е виновен за одливот на млади и исчезнувањето на училиштата.

1000021805.jpg

И кога ќе ви кажат сендвичите "абе сите се исти мме" кажете им не се сите исти, покажете им ја сликава
Не постои поголем шлајм од партија за една држава како што е сдс за Македонија.

Ама битно на 5 ученика имаме 6 учителки :toe:
Епа заблагодари му се на животот што го донесоа комуњарите, не чинеа странските инвестиции и програма за трето дете на Грујо изгледа

Не постои поголем шлајм од партија за една држава како што е сдс за Македонија.
Кога пишував/ам дека дека таа партија треба да исчезне од сцена / треба да се дерегистрира некои сметаат дека ги марзама па затоа така пишувам, но демократија па секој што смета дека нешто мисли умислува дека ја гледа и изнесува универзалната вистина.

1000021805.jpg

И кога ќе ви кажат сендвичите "абе сите се исти мме" кажете им не се сите исти, покажете им ја сликава
Мислиш дека не продолжил овој тренд ? Исто е,лизгалка,санка,вајбот и енергијата во државата е скршен,чувството е дека ништо не е сменето освен власта и дека ништо не може да се смени на подобро.
Тоа црвеното и скокот измешан со имање малку надеж дека ќе биде подобро е кога беше господинот Никола Груевски на власт.

#ТаткотоНаГрадот.

Нова мода ли е од одредени центри масовен напад врз Македонија (а зад нив да стојат некоја од големите сили или странски прилично јаки служби, не знам.
Името и целиот идентитет беше на тезга, да не заборави?
Ама барем имаме бесплатно лекување во цела Европа сега.

Епа условот за ЕУ беше промена на знаме и име, наложено од Грција за било која партија на власт у Македонија.

Ако нејкете ЕУ, слободно кажете им у штаб нека повлечат кандидатура за ЕУ, нека им ги вратат сите пари земени, и нека вратат името, излезат од НАТО, и да собереме војска и идеме у напад, браќа Македонци, комити вечни!

Излитува веќе изолираниот наш став, еве веќе минаа 21 година од статус кандидат, а ние уште не го даваме името, ама пари од ЕУ ќе зимаме = мотото на ДПМНЕ, ама овојпат имаат и распити за кредитите. Не знам што им остана да дадат кога нема да вратат, фабриките од комуњарите ги распродадоа, сите јавни претпријатија исто така, им остана ЈСП, Водовод и рудницине и водине за ЕјАј.
Ама кур ве боли вас имате БГ пасоши па ќе му ја шмугнете негде.

Последно уредено:
Епа условот за ЕУ беше промена на знаме и име, наложено од Грција.

Ако нејкете ЕУ, слободно кажете им у штаб нека повлечат кандидатура за ЕУ, нека им ги вратат сите пари земени, и нека вратат името, излезат од НАТО, и да собереме војска и идеме у напад, браќа Македонци, комити вечни!
Штаб на мајка ти

Имаш ли бесплатно лечење во ЕУ?

А овде имаш ли бесплатно лечење?
јас имам кај мајка ти, а паднам болен, штом влезам во на мајка ти спалната одма се осеќам подобро

јас имам кај мајка ти, а паднам болен, штом влезам во на мајка ти спалната одма се осеќам подобро
Тебе никој не те ни праша, затоа ќути си. Кај мајка ми можда имаш ТИ, ама СИТЕ ДРУГИ имаме кај мајка ти.

Уште пред името да се смени е ова што се прави со православците, славјаните и посебно Македонија. Инаку и Европа има такво "бесплатно" као кај нас ама десет нивоа погоре. Нашиве се фалат Фондот зголемиле пари. Ама мама му баа на народот со лекови и услуги.
А за името, ќути си трај си, ете го вратија.

Епа заблагодари му се на животот што го донесоа комуњарите, не чинеа странските инвестиции и програма за трето дете на Грујо изгледа
Македонките одбиваат да раѓаат северџани. :D

nikoj ne tvrdi deka sds ne e krivo za toa shto ima pomal broj uchenici, no, shto ovaa vlast napravi za istiot da go zgolemi?

kakov e trendot, raste li brojot na ucenici ili opagja od pocetokot na mandatot na ovaa vlast?

drugo, smesno e da se sporeduva ova dpmne so dpmne na grujo, koe i pokraj site problemi, pokraj Mijalkov, pokraj kradenjeto, sepak e mislovna imenka za ova dpmne.

ova dpmne ti e nesto slicno na sds so Kovacevski, petta postava lugje koi celta im e da si gi zadovolat privatnite potrebi i apetiti, kako na sebe taka i na lugje od tipot na Azeski, itn.

ja mislev deka polosa vlada od onaa na Zaev, a potoa na Kovacevski nema da ima, ama jebiga, dupkata nema dno.

Back
На врв Bottom