Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Da ima luge so madinja vo klubov I na vreme da se donese Conte, ke praime drug muabet na polusezona. Ama toa vo drug univerzum...
Нека продолжи да се губи Спалети мислам ќе биди друга приказна. Со оглед дека договорот на Мота има уште година дена.

Неможам да се помирам за ова денес. Луиз го извади а со Нико цела игра ја држеа до тогаш. Кога ги извади ја изгубивме контролата на топката.

• Ми се допаѓа
Reactions: GMC
Нека продолжи да се губи Спалети мислам ќе биди друга приказна. Со оглед дека договорот на Мота има уште година дена.

Неможам да се помирам за ова денес. Луиз го извади а со Нико цела игра ја држеа до тогаш. Кога ги извади ја изгубивме контролата на топката.
Koga @Mondonico revnosno pisuvase po forumov deka ne e trener za Juventus, iskreno mislev deka gresi. Ali svaka cast za analizata !!

Cekav da pocne sezonava da vidam kako ke izgledame. Tesko nas ako od 5 kolo nataka ne go gledam Conte na klupa kako cupa kosi.

Moram da dodadam. Neznam dali zabelezavte kolku sreken bese Elkan posle izednacuvanjeto? Tuka sve treba da ni bide jasno koj go vodi klubot.
Vo vremeto na Angelevci, 1:1 bese smetano za poraz

Спалети треба да има мадиња следен натпревар да го седне Коло Муани на клупа, и да го пушти од прва минута Волтермадлакот....Имам чувство дека мадафакава ќе експлодира тука.....

Инаку за натпреварот да не си го гнасам јазиков и тастатурава, ќе почекаме некое коло.....

Зошто толку запнаа за Коло Муани не разбирам стварно. Ај да го купеа за 15…20 милиона. Ама за 50 бре ова кој флоп е.

Зошто толку запнаа за Коло Муани не разбирам стварно. Ај да го купеа за 15…20 милиона. Ама за 50 бре ова кој флоп е.
Се гуши Коло на средина, нека го проба крило со голотомаде во напад :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom