La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    22
Стефи 20 пати по ред си била инстант демантирана и го имаш гледано истиот филм и предлог затоа да удриме една кладба, ги имаме сите сведоци овде.

Ако дојде Алварез да избришеш профил а ако не дојде јас ќе избришам и нема никад после да се вратам може така?
Ќе најдеме модератор што ќе не испочитува и двајцата и он ќе реши на крај само кажи да те молам. АКО СИ ТОЛКУ СИГУРНА.:P

Модераторите по ИП адреса ќе видат ако направам нов исто и за Стефи.

Ајде само кажи да ништо повеќе.
@Io Sono Interista читај, падна кладба.
:oleee:

Кладбата си стои мислам пред сите сведоци овде така беше мислам ти се согласи. Со сите имаш кладба тука испочитувано така да те молам јас и ти до крај да идеме. Ја сум спремен да ме снема и така година ме немаше неам проблем со тоа ама ти...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Поголем изрод од тебе ретко Стефанија Фабрицио. Пред да избришеш профил ова е последна реплика од мене.

Знаевте што ве чека, богот Алварез што се плашите во Барса да го пуштите. Се ќе направите само да го одложите неизбежното. Абе какви цигани умрени страшно нешто. Мал клуб одсекогаш.
Какви мизерии и очај од клуб.
Меме кралеви.
:pos::pos::pos::pos:

Испочитувај кладба и спреми се да исчезнеш. Од мене толку од Костиќ се надевам повеќе на темава.

По се изгледа ќе бришеш профил.
Кладба си е кладба. Со сите се имаш фатено од глупоќа и како жена, мајка се бламираш.

Ептен се напињаш а 10 пати пиша ти е гајле. Не пишуваа скоро на форумов дека ЕСПНАргентина се најточни за нивни играчи бидејќи самите нивни агенти ги ликнуваат сите приказни?

Абе мераци само со Серлот ќе останете и кога ќе почне да протестира како што најавија пак ќе ми цитираш нешто и некој што јас никогаш го немам наведено.

Веќе видена приказна и од Гризман, Дембеле, Кутињо и Левандовски и многу други играчи.
Ќе излезе пак јавно, 2 текми ќе го свиркаат нема да заигра и ќе го продадете максимално што можете и после? Не те разбирам ексесивно што се палиш ако пише некој нешто за Алварез.
Уствари дрес имаш и омилен ти е, нема да имате после него никаква ѕвезда.

Имаме кладба и Стефанија како возрасен човек те замолувам ајде да го почекаме расплетот па да видиме кој ќе биде во право и да не пишуваме ништо на таа тема до тогаш може ли?

Стефка и кога не ти реплицира човек пак си тераш по старо затоа и ти дадов кладба во бришење профил и ти прифати. Продолжи со "реметот" додека го чекаме расплетот.

@cholismo кладба си е кладба мислам и ферски е да ја испочитувам.
Таква беше кладбата, еден од нас ќе мора да испари. Ако дое братот сега, нејзе ќе ја снема ако не дое мене ќе ме снема.
Најголемата пичка на форумов откако е основан драги гледачи

Голманот на Бетис синоќа имаше партија на кариерата најверојатно.
Го полуди Мбапе, на бајачка ќе го носат.
Ај што му одбрани све живо и диво туку и пеналот му го стопи.

Сега баш гледав хајлајтс на крај дури и у фаца му се внесе, овој само гледа мораше Белингам да го брани. :pos:

Колку е нервозен сеа Вини што промаши Мбапе. Доста пенали има промашено желката у последно време.

Колку е нервозен сеа Вини што промаши Мбапе. Доста пенали има промашено желката у последно време.

Знаеш некоја работа шо ја практикуваш често, после некое време се заситуваш од неа. :LOL:

Вини чист гол му намести на Мбапе, шо да направи повеќе, трескање од земја 4то коло и не е така лошо.

Симеоне нов фетиш има изгледа, што е со Азијативе во Атлетико...тој Канг Ли го знам од ПСЖ, другиов прв пат го гледам o_O

Back
На врв Bottom