Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Најново Фенербахче сака да го земе, ама мислам дека цигокрлежот ќе остане во МУ :(

Најново Фенербахче сака да го земе, ама мислам дека цигокрлежот ќе остане во МУ :(

Планот му е по секоја цена да биде во репрезентацијата, макар и по 10 минути да игра како замена. А ако отиде во Фенербахче, ни како замена нема да го викаат. Затоа и одбива секоја понуда. Турциве, ги гледав пред некој ден лудите плати што ги даваат, комотно може да му дадат 400к неделно.

Планот му е по секоја цена да биде во репрезентацијата, макар и по 10 минути да игра како замена. А ако отиде во Фенербахче, ни како замена нема да го викаат. Затоа и одбива секоја понуда. Турциве, ги гледав пред некој ден лудите плати што ги даваат, комотно може да му дадат 400к неделно.
Баш би сакал да му го поквариме планот. :gjavol:

Се чудам зошто Сити не го пуштија за 50-че како што нудеа првично :)
Значи можело да се плати сумата која ја бара клубот и мирна Босна.
Сега Алварез нека си намести аларм за утре, треба на тренинг да оди, можам да замислам какво свирење го чека на Метрополитано, ќе падни стадионот, ебате четник еден, кај излегуваш бе јавно да се брукаш а имаш 500 милиони клаузула ако, зрцките треба да му ги вади на тренинзи сега Чоло.

Сега Алварез нека си намести аларм за утре, треба на тренинг да оди, можам да замислам какво свирење го чека на Метрополитано, ќе падни стадионот, ебате четник еден, кај излегуваш бе јавно да се брукаш а имаш 500 милиони клаузула ако, зрцките треба да му ги вади на тренинзи сега Чоло.

Гледај името на профилот. :pos:

Имам претчувство дека Родри во последен момент ќе го продолжи договорот со Сити.

Fabrizio Laporta :pos:

Гледај името на профилот. :pos:

Имам претчувство дека Родри во последен момент ќе го продолжи договорот со Сити.
Е кур да јадам искрено, чао доста ми е форум денес, оќорев ништо не ми се гледа

Не е болест се што боли
Не знам дали е овој толку будала што има отворено 35 камери низ Мадрид да го следи Алварез или тој другиот што мисли дека Чоло зел два дена слободни за да не се сретне со Алварез оти овој денес ќе соопштувал дека не сака да игра за нив, оти нели Чоло не беше досега запознаен со сагата.
И не знам како ќе ја смени тоа сегашната ситуација со тоа што Алварез Понеделнички ќе соопшти по 2526 пат дека сака во Барса, демек овој ќе се смилува па ајде ќе попушти, планира дупче да му дај, жена му залог да ја остави, не разбирам, шо е муабетот ?

И го имаш Педро Гонзалез кој кара врни во темата фан клуб како Атлетико биле мизерија, а не гледа дека цел свет му се смее, буквално нај избудалена фан база на планетата земја и пошироко

Последно уредено:
Мал клуб менталитет ништо повеќе. Секој начин пробувате да одложите нешто што не ви бега.

Јас глупак тебе ќе ти објаснувам а паѓаш на фејк страни. Спреми се профил да избришеш. Да се спаси форумов од тебе еднаш засекогаш.:drk:

Мал клуб менталитет ништо повеќе. Секој начин пробувате да одложите нешто што не ви бега.

Јас глупак тебе ќе ти објаснувам а паѓаш на фејк страни. Спреми се профил да избришеш. Да се спаси форумов од тебе еднаш засекогаш.:drk:
Рече ликот кој го следи Жита Жорди на твитер.
Дали ти мислиш дека Чоло стварно зел два дена плус слободни за да не се сретне со богот Алварез денес ?

Еве јас се тргам настрана, цел форум ти се смее, не приметуваш ?
Ништо му пропадна планот, дип Симеоне не се појави денес иначе ќе бегаше Алварез преку огради

Цел форум тоа Барса квази хејтерчиња.
Дали јас или било кој друг побратим од фан клуб исто е не ми мења мислење на одредени ботови што никад не пишале ништо овде.
Било кој да пише исто е не е до луѓето туку комплекси си имате од Барса и нормално навивачите ви сметаат.
Само ДелБој е друга приказна како стар и активен член на скоро многу повеќе теми.

Поголем изрод од тебе ретко Стефанија Фабрицио. Пред да избришеш профил ова е последна реплика од мене.

Знаевте што ве чека, богот Алварез што се плашите во Барса да го пуштите. Се ќе направите само да го одложите неизбежното. Абе какви цигани умрени страшно нешто. Мал клуб одсекогаш.
Какви мизерии и очај од клуб.
Меме кралеви.
:pos::pos::pos::pos:
Испочитувај кладба и спреми се да исчезнеш. Од мене толку од Костиќ се надевам повеќе на темава.

Back
На врв Bottom