Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Главниот град никогаш по нечист и дисфункционален
Името сеуште не вратено
Задолжени наредни 50 генерации
Државата банкрот
Мигранти на сите страни
Младите раселени
60 живи деца кремирани
Згаснати 1800 фирми за 2026
Парите од втор пензиски столб ги нема
Гостиварчани со месеци пијат лајна

Бозо
Прегледај го приврзокот 486477
Стана подобра за него, иначе он клечеше на митинзи, аман заман, дајте луѓе и ја да си купам саат од 60к еврони.

Главниот град никогаш по нечист и дисфункционален
Името сеуште не вратено
Задолжени наредни 50 генерации
Државата банкрот
Мигранти на сите страни
Младите раселени
60 живи деца кремирани
Згаснати 1800 фирми за 2026
Парите од втор пензиски столб ги нема
Гостиварчани со месеци пијат лајна

Бозо
Прегледај го приврзокот 486477
Лапна пак сендвиче а?

Ако стварно сакала да бега ќе ја протнеле таму негде кај Ново Село на див премин пешки на полна месечина кај што шверцаат цигари а не со кола на граничен премин и без документи. Ни нашиве ни бугарските полицајци не се толку будали за ситна пара да лежат затвор.

Тоа што го тврди Бурето не е логично, а што директно обвинува обвинител мислам дека конечно треба да си добие пријава и да си полежи во шутка.

Може не е за у темава но добро е да се потсетиме дека 99% од топонимите во т.н "албанија" се Македонски и ден денес после насилната промена, ова за кога дивото племе од Кавказ ќе ви спомне дека било 'домородно' на Македонскиот Полуостров

1000007438.jpg

Може не е за у темава но добро е да се потсетиме дека 99% од топонимите во т.н "албанија" се Македонски и ден денес после насилната промена, ова за кога дивото племе од Кавказ ќе ви спомне дека било 'домородно' на Македонскиот Полуостров

Прегледај го приврзокот 486514

Нормално, нивното доаѓање е со Турците, што би рекол Бизмарк за нив Bergturken планински турци.
И не ги викаме и ние така туку и Грците, они Turkarvanoi.
Автоматски споено мислење:

Ако стварно сакала да бега ќе ја протнеле таму негде кај Ново Село на див премин пешки на полна месечина кај што шверцаат цигари а не со кола на граничен премин и без документи. Ни нашиве ни бугарските полицајци не се толку будали за ситна пара да лежат затвор.

Тоа што го тврди Бурето не е логично, а што директно обвинува обвинител мислам дека конечно треба да си добие пријава и да си полежи во шутка.
Но ако не го направат тоа значи државава лаже и ги штити бугарите.

Последно уредено:

Sekoj novinar ima nekoj izvor na informacii, a novinarot e samo objavuvac na vesta, pa analogono na toa, ako izvorot mu dade lazna ili isprevrtena informacija, ovoj novinarov takva i ke ja spodeli.

Devojkata e zadrzana zatoa sto imalo smrten slucaj pri soobrakajkata, e sega koj bil kriv i kako toa se slucilo, ako imalo tamu policija, treba da potvrdi i odluci.

Covek na ova treba da odgovori so: Pa sto ako sme 4, 5 ili 3-ti?

Прегледај го приврзокот 486514

Germanija e kriva sto im e dadena drzava na Albancite u vreme koga Georgija Pulevski si fatil patot za Blgarska.

Ова со Ива е класиката „крушата под круша паѓа“. Само што двајцата се скапани личности. Нашиве не треба да ја пуштат.

Ако бурето лажел зошто нашите не демантираат туку бугарските портали? Им прпа на нашите оти има камери.
Јас мислам ја штитат нашите.

Ако бурето лажел зошто нашите не демантираат туку бугарските портали? Им прпа на нашите оти има камери.
Не мисли многу ќе оштетиш некој неврон ќе заборавиш пасс и јузер на кајгана.

Oni se istrcaa da demantiraat za onoj sto go vlecea u Bitola, isto objaveno od Bure, a nasive demantiraat bez iminja i prezimnja. Pa koj toa moze da proveri? Sto sakaat oni da im veruvame na slepo?

Бурето месеци наназад пишуваше за криминалите во Рек и за Колбасо. Пред Колбасо да избега (или да го пуштат) за Нов Зеланд или кај и да е. Ма какви месеци, со години наназад.

Последно уредено:
Бурето месеци наназад пишуваше за криминалите во Рек и за Колбасо. Пред Колбасо да избега (или да го пуштат) за Нов Зеланд или кај и да е. Ма какви месеци, со години наназад.
Полициски информации не секогаш се точни. Тоа имај го на ум.

Сериозен новинар потврдува вакви информации со уште еден или две други извори. Све друго е шпекулација. И да објави шпекулација треба да пише дека е непотврдена информација. За рекла казала муабети не треба новинарство.

Стана подобра за него, иначе он клечеше на митинзи, аман заман, дајте луѓе и ја да си купам саат од 60к еврони.
Самиот факт дека дал за саат 60к еврони (и тоа колекција праел :facepalm:) доволно кажува за каков човек со екстремно едноставна мозочна стуктура се работи.

Исто и оној голманот Ристовски. :pos:

Back
На врв Bottom