Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@Ska Maniac

FB_IMG_1785494717295.jpg

...девојченце никнејм е од минатиот век на кајга, сега е ДенаМ :D:ROFLMAO:
Само на мене ли Ска ми е екстремно секси на прикажаното? :cautious: @Ska Maniac брат, респект кон тебе, ама ако изгледаш ко што те замислуваат во постот, лоши мисли ми доаѓаат :D
...цокимен е посекси:pos:

Само на мене ли Ска ми е екстремно секси на прикажаното? :cautious: @Ska Maniac брат, респект кон тебе, ама ако изгледаш ко што те замислуваат во постот, лоши мисли ми доаѓаат :D
Uste poubav e :pipi:

У моја одбрана, нигер сум, ама само у лето. Мислам на тенот, нормално. За другово нека дојде bijons да провери :)
И да, уште ги имам млечните зуби. :)

@мкд владе кд виде дека сам му гу усраја тему која му е еднинстфен начин да има контакт сс некое женско, макар било тој и реплицирање на форум.

@мкд владе кд виде дека сам му гу усраја тему која му е еднинстфен начин да има контакт сс некое женско, макар било тој и реплицирање на форум.

I to so velis :toe:
Nemozime site ebaci ko tebe da bidime. Koj mi e kriv so ne sum narkoman ko tebe.

• Љубов
Reactions: wot
Замислувајте ме ко што сакате, само немојте ко некоја пичондра ко братот погоре што ги нареди тие мачиња за мушки членови, да не земе некој брат да се уфилма дека стварно така изглеам, па да ми тропне на врата со хлороформ и кило вазелин.
Ќе треба железни гаќи да си купуем ко Лесли Нилсен у Гол Пиштол.

Замислувајте ме ко што сакате, само немојте ко некоја пичондра ко братот погоре што ги нареди тие мачиња за мушки членови, да не земе некој брат да се уфилма дека стварно така изглеам, па да ми тропне на врата со хлороформ и кило вазелин.

Плус и блиндирана врата не само од станот/ куќата, ќе ти треба и блиндирана врата од спална соба, од Италијанските ,, сигурационе Италијано". :pos:

Толку ли можеше да ме утнеш, освен веѓите :)
Ја бе ракија и пиво цепам, какви сламки?
Ако проекција за после 20 години може и држи вода :) може ќе прејдам на сокче.

Back
На врв Bottom