Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Трансферот на Мартинели сеуште не е реализиран...
Знам дека уште трае преодниот рок во СА ама можно е намерно да не дававме зелено светло

Ситуацијава со лево крило остава многу лош впечаток на работава на Барта.Ај што го чекаа Вилнисиус да се одлучи ама со Алварез можеше да се знае многу порано дали е заинтересиран за трансфер ако не е барај др алтернатива.Баркола можеа да пробаат да го доведат јас не знам вопшто што им беше планот па и трансферов на Мартинели ако пропадне наредно лето нема и 30м да му извади. Многу аматерски го завршија овај преоден рок а почнаа со добри трансфери како Бруно и Конса.

Нека се проба и Калафиори лево крило, на братот заебанција му е фудбалот, сите позиции си ги игра од шала, баш памтам со ПСВ кога ги демолиравме каков финиш извади за голот на крај, подобар од на пола напаѓачи.

Ке видиме какви се идеите со тоа што не појачувавме на крило и напаѓач но и добро е што не се прават некој отпадок трансфери а и оние што беа таргетирани беа класа Винисиус и Алварез тоа што имаа тие ставови дека Арсенал не им е приоритет за да потпишат подобро и што не се реализираа сепак мораше некоја бекап да се има опција. Мене ме загрижува десен бек Вајт братот на моменти делува изгубено што побргу Тимбер се врати подобро. Сега со Челзи ќе видиме како ќе биде Ковентри беше преслаб,Вила во процес на разигрување со продаден пола тим,Сити играа слабо.

Нека го лажат Хавертц дека секоја утамкица со Челзи играме.

Дали со минутите што ги доби Ѓоќереш само ни докажа зошто е на клупа? Некако немаше никаков импакт откако влезе, киксови, без концентрација, топката бегаше едноставно од него..

А каков импакт да има, први минути му се, не е разигран. При крај на мечот подобар беше. Му фалат натпревари.

Back
На врв Bottom