Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Овој е Амер, него би му одговарало да пропадне ЕУ, сега кога веќе не е целосен измеќар на Америка. А британците колку што читам си го јадат гзот поради брегзит, не сум читал точно зашто, ама очигледно не е баш така весело без ЕУ.

Овој е Амер, него би му одговарало да пропадне ЕУ, сега кога веќе не е целосен измеќар на Америка. А британците колку што читам си го јадат гзот поради брегзит, не сум читал точно зашто, ама очигледно не е баш така весело без ЕУ.
Зошто британците би се каеле за Брегзит?

Сум читал и претходно точно да разберам не можам, ама статистички се каат:
https://yougov.com/en-gb/articles/5...think-of-brexit-10-years-since-the-referendum
Обична раја сигурно се кае.
Ама брегзит е стратешки потег на ГБ за работите кои покасно се случија, Украина, Иран......Не сака да биде во друштво на небитно здружение како ЕУ.

Обична раја сигурно се кае.
Ама брегзит е стратешки потег на ГБ за работите кои покасно се случија, Украина, Иран......Не сака да биде во друштво на небитно здружение како ЕУ.
Да да, јас зборам за рајата.

Рајата се кае бидејќи ги ебаваат на граници со чекање како што ги ебаваат серверџганите кога одат за Неа Мудања (копирајт курајбер)

Истиот ментален склоп е.

Проблем со Британија е што нивните миграциони карактеристики се се повеќе изразени бидејќи и пред ЕУ со нивните империски походи направиле политики на секакви џганови да доаѓаат со таканаречени второстепени пасоши, уште пред децении дозволија да им дојдат неброен број на пакистанци,индијци,јамајканци и слични кои на контитентот се искотија како зајци. Сега во Лондон а богами и во скоро сите големи градови белци не се наоѓаат.

Прашањето е кој ги сака Бугарите, досега немам сретнато таков народ :)
Нема врска за две червени многу ги сакавме на времето :icon_mrgr:

Сепак е Релативно..во УК имаат достаимигранти од Комонвелтот, а ако си во ЕУ и ШЕНГЕН, пљус ќе ти доаѓаат од рест оф ЕУ...
ТУКУ Исланд и даде на Урсулчето корПичка

Вие што сте во Германија, кажете дали е вистина ова:
Ништо чудно. На тикток и инстаграм има видеа каде што отворено зборат и канат други соплеменци да дојдат у ЕУ да лапаат бенефиции.

Вие што сте во Германија, кажете дали е вистина ова:
Се погрижил човекот за демографијата, шо се жалат :ROFLMAO:
Шо семка ќе беше бре, 32 деца јбт

Прегледај го приврзокот 486251
Тенкови ќе прават сега европејциве да ги дотепаат клетите русишта, коли не им требаат :tapp:

Прегледај го приврзокот 486251
Кога ќе има македонски вина низ супермаркетите во Америка, Европската унија со етикета на Тиквеш (најголемиот капацитет за вино во југоисточна Европа)

Тогаш ќе има и кинески брендови низ западниот свет.

Може да има некоја кола две на 100 000, ама повеќе не ми се верува да дозволат.

Може да има кинески возила само под европска значка, како и до сега.

Back
На врв Bottom