Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Фејковача е тоа со депресијата, тренираше одделно денеска.
Отсуствуваше од тренинзи оти не се осеќал добро заради целата ситуација.
Уште еднаш медиумите испаднаа лајно во Шпанија.
Сити понудиле да го земат на позајмица, мислам дека некоја таква алтернатива ќе испадни ама не верувам во Сити.

Инаку не знам дали знајте ама Алварез една од причините зошто се колеба за Арсенал е и визата која не му дозволува да земи никој друг освен сопругата и детето а чергарот цела фамилија ја влечка со него, тетки, стрини, браќа, сваќи топтан одат.
Атлетико му овозможи раскош на цела фамилија и за возврат доби курац по само една година.
Кога ќе ми текни дека му направија пречек рамен како на Кристијано Роналдо на Бернабеу ми иди окото да си го извам со вилушка.

Ја па на македонски портал прочитав дека не јадел со денови и тренирал со Ривер Плата ццц имало и полошо од Педро и неговите извори на информирање.
Може Реал е полн цигани во тимот, но фан базата на Барса е бетер од цигани. Поклети навивачи нема никој.

Ја па на македонски портал прочитав дека не јадел со денови и тренирал со Ривер Плата ццц имало и полошо од Педро и неговите извори на информирање.
Може Реал е полн цигани во тимот, но фан базата на Барса е бетер од цигани. Поклети навивачи нема никој.
А шо мислиш ти информациите на Педро од кај му се. :)
Да видиш какви ретард постови пишуваат ќе посакаш интернет да не постои.

Таму у сивиот Лондон ќе му помине депресијата...ќе се откаже човекот од фудбал пред да иде у Барселона.

Фабрицио Лапорта го пушташе тука нека не прди. :pos:

3 дена пред да даде изјава те предупредив ти рече не, ти кажав ќе протестира ти не. Ти зборам од Мај дека сака само Барса ти не.

Без срам и перде преговараат со Џонатан Давид без Јуве да знае, Канг ин лее го договорија пред ПСЖ да ги прашаат па ги нема форумските експерти да дробат.

Има уште 2 дена за кладбава а ја ти викам можев година ипол без форум можам и повеќе ама ти...
Глеј го распоредот на Патетико, немате гајле ќе просперира клубов од егото на Марин.(y)

3 дена пред да даде изјава те предупредив ти рече не, ти кажав ќе протестира ти не. Ти зборам од Мај дека сака само Барса ти не.

Без срам и перде преговараат со Џонатан Давид без Јуве да знае, Канг ин лее го договорија пред ПСЖ да ги прашаат па ги нема форумските експерти да дробат.

Има уште 2 дена за кладбава а ја ти викам можев година ипол без форум можам и повеќе ама ти...
Глеј го распоредот на Патетико, немате гајле ќе просперира клубов од егото на Марин.(y)
Ако ако немора да знаеме нека го земаат одма

Mene me interesira dali navivacite na barsa ako istovo se deshavase ama obratno, nekoj vaka da pravi so rafinja, eve ne mora rival da e neka e psg, ke bea na stranata na psg i igracot? A ke frlaa ton govna vrz sopstvenuot klub.

Da zemese rafinja za da prai pritisok a i da butka cena, da stvara nemir i tenzija, psg so agentot da dogovaraa i da bea zaobikoleni deko i kompanija za bilo sto, da ostavea prvo igracot da iskreira scenario od koe nazad veke nema, pa posle da se vleze u direktni pregovori.

Ne mi teknue kako bese so nejmar ama znam deka togas navivacite na barsa ne bea srekni od takviot razvoj na nastani.

Gleate osven navivaci na barsa, nema drug sto e na strana na barsa vo slucajov, toj deko vrska nema kako treba da se realiziraat vakvi osetni transferi, si sozdava neprijateli nicim izazvan, mnogu loso go iskoristija faktot sto alvarez saka kaj niv, ogromen bust e ova za vakvi dilovi. Drugi menadzeri ova mnogu poinaku ke go izmenadziraa a alvarez veke ke bese del od timot i najmalce sto ke mu sugeriraa e javno bilo sto da govori.
Со Нејмар беше чиста ситуацијата, дојдаа арапите мислам со 200м колку што беше клаузулата и го однесоа, Барса само беа известени за тоа :masa:

Алварез тренира инаку, ама твоите гости во главата не ти даваат мир, те разбирам.
Ајде сега изгуби се од форумов и земи си ја терапијата оти не е здраво ова твоето веќе
@Io Sono Interista Те молам превземи го случајот :pipi:

Алварез тренира инаку, ама твоите гости во главата не ти даваат мир, те разбирам.
Ајде сега изгуби се од форумов и земи си ја терапијата оти не е здраво ова твоето веќе
@Io Sono Interista Те молам превземи го случајот :pipi:
Спремен е Педро
scared-man-schizophrenia-mental-disorder-260nw-2398225619.jpg

Јувенташите можи да потврдат дали Атлетико постапува џентлменски или пичкарски како Барселона :pipi:

Јувенташите можи да потврдат дали Атлетико постапува џентлменски или пичкарски како Барселона :pipi:
овој не би го земал да игра во регион,кај чоло ќе припадни уште при третиот тренинг

Back
На врв Bottom