Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se racuna cim ti e vekje ispieno. Da si poracas novo i da si preslikas

Ne, be doma sum. Zemav onakvo mikserce za praenje pena.Ne se racuna cim ti e vekje ispieno. Da si poracas novo i da si preslikas![]()

Znaci prepraj si go i preslikaj. Ova ne ti se racunaNe, be doma sum. Zemav onakvo mikserce za praenje pena.![]()

Прегледај го приврзокот 485964
Еве да не рече @мкд владе дека не ми го рачуна, иначе и вчера ќе напраев друго, ама шо би рекол @парва Ја могу да пијем, ал после не могу да спијем.![]()
Прегледај го приврзокот 485964
Еве да не рече @мкд владе дека не ми го рачуна, иначе и вчера ќе напраев друго, ама шо би рекол @парва Ја могу да пијем, ал после не могу да спијем.![]()
Сериозен си?Ако може детален рецепт од сите состојки кои се ставаат и каде се купуваат состојките, и целата постапка за правање, молам ако може.
Никогаш немам ова правено и затоа целата постапка ако може.

Сериозен си?
Купи си Нескафе лименка и у онаква дугачка чаша стаи две лажички рамни од кафето и шеќер по вкус.
Додај млеко до пола на чашата и ти треба вакво https://www.neptun.mk/categories/shejkeri/FUEGO-HB-202-A и миксирај дур пената не дојде до горе.
Стави 2-3 кокци мраз, шлаг пена од спреј купи си и чоколаден прелив исто купи си
Тоа е тоа.
По желба може да шибнеш и топка сладолед од канче кога ќе ги ставаш коцките мраз и остај да потоне.
И нормално цевка/сламка![]()
Да, Classic; немој зелената Strong, оти стварно нема да можеш да спиеш после.Благодарам многу.
Да, сериозно не знаев за рецептот, кафе во живот дали 5-6 кафиња сум испил од тие т.н Турски кафиња, а Нес не сум никогаш пробал.
Од црвена ли боја да е лименката на Нескафе?

Се што има кафе е кафе па дури и темно ирско пиво.*Ја можу да пију, али после неможу да спију.
Тфоето беше на српски.
Иначе палац надоле за овакфо "кафе".
Као прво сс млеко е(бљак), као фторо сс шлаг(бљак) и као трето сс чоколадан прелиф(најголем бљак).
Боље земи си парче торту сс арому на нес.