Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Кока Кола има рекламе сс Дедо Мраза и мечке камионџие што зборив па ја још не сретна мечку што вози Сканију.Сфаќате? Рекламата е на „AUDI" не е нешто што јас сум го измислил...
![]()
More of millions of proofs that the Earth is Flat
Santos Bonacci – Syncretism Network & Platforms Official Website:https://universaltruthschool.com/ Video PlatformsYouTube Channels:Syncretism: Santos Bon...youtube.com
Ниту вистински дедо мраз не сретна? А „земјина топка" што се врти ?И Кока Кола има рекламе сс Дедо Мраза и мечке камионџие што зборив па ја још не сретна мечку што вози Сканију.
Интересни книги оваа тема се https://www.amazon.com/s?k=book+of+...annelId=500&clpRedir=Y&plpRedirect=mhFallbackШто ако тврдењето дека земјата е равна е преземено од ЦИА и тие работат на канализирање на гневот кај дел од популацијата кој наместо кон елитата се врти кон моронштини како равна земја и никогаш на месечина. Дали сите овие верници во такви тврдења несвесно се само алатка во рацете на елитата? Работат за ЦИА бесплатно?
Да бе како заклучи? Да не ги поврза документите на НАСА за „не ротирачка земја"? Или заради фиксниот телефон на Никсон? Тврдењето дека земјата не ротира е одамна докажано. Пред и да постои ЦИА и НАСА. Изгледа во лаг си со нетот или со стар апдејтШто ако тврдењето дека земјата е равна е преземено од ЦИА и тие работат на канализирање на гневот кај дел од популацијата кој наместо кон елитата се врти кон моронштини како равна земја и никогаш на месечина. Дали сите овие верници во такви тврдења несвесно се само алатка во рацете на елитата? Работат за ЦИА бесплатно?

Тоа е thought experiment. Да, мислењето дека земјата е рамна датира од стари времиња. Но современото крекање е веројатно смислено од ЦИА за целта која ја наведов погоре.Да бе како заклучи? Да не ги поврза документите на НАСА за „не ротирачка земја"? Или заради фиксниот телефон на Никсон? Тврдењето дека земјата не ротира е одамна докажано. Пред и да постои ЦИА и НАСА. Изгледа во лаг си со нетот или со стар апдејт![]()
Ова што го напиша во два одговара е вистина која на тежок начин се докажуваТоа е thought experiment. Да, мислењето дека земјата е рамна датира од стари времиња. Но современото крекање е веројатно смислено од ЦИА за целта која ја наведов погоре.