Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Внимавај кога правиш скриншот во моментот ти стигнала порака од некого. Замисли да беше нешто што не сакаш да се појави во јавност.Malku da se nasmeeme
Novata frizura na Dani Olmo
Па се поклопува со програмата на четворката, па за тоа оде пренос од одбојка.Колку не им е добро и колку се неорганизирани...
После не знам колку најави на Осасуна - Леванте сепак со пренос на Србија - Бугарија одбојка
Им снема веродостојност програмската шема веќе.
Па се поклопува со програмата на четворката, па за тоа оде пренос од одбојка.
Што луѓе сте вие што само маани наоѓате и се фаќате за негативните работи. Мора да сте многу несреќни...Жал ми е за вас.
Најголема моја забелешка е тоа што цз и партизан одат во директни преноси и фаќаат место од други утакмици од топ 5 лиги, ама ништо чудно да имаат во договорот да одат тие две во пренос, друга работа е што нашите не притискаат и нашата лига да оде на некои од нивните канали.
Ама тоа е, кога газот сме го дале под кирија и сме мал пазар за да се отвори лично наша спортска телевизија, ќе го трпиме и ова. Верувам дека големите екипи секогаш ќе се на првите три наши канали или на четворка и петка и ќе се во пренос, дали на македонски или српски јазик.
На ист принцип работат и српските канали со каснење на преноси, со преклопување и преместување, таму работат уште поголеми аматери од нашите.
Кур мој ќе се оправат мамата неспособна да им ја наебам земале за утре пак го копирале распоредот од 4ка на М2 . Или некој идиот не знае програмска шема да направи пошо глеам и онака има сто печатни грешки или па сакаат многу јако да не дупат. Ни скратија и прејаки емисии и анализи , а тоа прегледот за англиско го видов вчера Драган и Стерјов не знам колку лапсуси имаа мозокот исушен на макс.
Pa komentatorite od arena se istite od MtvPovtorno se otvara vojna megju mtv i arena xD
https://telma.com.mk/2026/08/27/soo...difuzeri-chlenki-na-mma-i-javniot-servis-mrt/