Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И моментално имаме многу опции за во напад, ама на хартија. Мислам дека Артета лани не ги искористи најдобро, плус имаше повреди кај Одегард, Сака и Хаверц. Како да му треба многу време да најде интерно решение за некој проблем, Венгер барем многу добро експириментираше со играчите кои му беа на располагање, Артета ми стои некако ригиден, МЛС дури на крајот од сезоната почна да го игра, од Езе ништо не видовме.

Nemat opcii za levo, a da se realen upgrade spored cenata, barcola mozebi pokraj viniciusiv i tolku se... se drugoto ke e preplakjanje so golem rizik deka nema da ja opravdaat investicijata i da ne se nisto podobro od ova sto go imame momentalno.

Ако може да го трампаме Ѓокереш за Алварез би било топ.

Конза, добар трансфер.

Браво, навремена замена за Салиба.

Овој мислам дека го имам видено и на десен бек да игра, заљубен е во вакви дефанзивци Артета што може на повеќе позиции да изиграат солидно.

Овој мислам дека го имам видено и на десен бек да игра, заљубен е во вакви дефанзивци Артета што може на повеќе позиции да изиграат солидно.

Ова е многу паметно, особено ако сакаш да одиш до крај на сите натпреварувања.

Пред 3 месеца си викам, после 22 години таа радост и исполнетост шо ја почуствував после титулата нема да се повтори освен за ЛШ, си викам лигава не ми е битна сеа толку... Ама сум се лажееел у пм

Едвај ја чекам утакмицава

Не памтам последен пат кога сме биле поактивни од ова на левата страна. Цолис братот вака ако продужи :love:

Ич не ми се допаѓа како го третираат Мартинели
Plus toa so ne go stavi Gyokeres vcera mi e somnitelno deka i za nego e vozmozen nekoj swap deal...
I povtorno za tie so treba da se prodadat kako Nelson, Jesus i Vieira ima 0 interes, i treba pozajmici za da ne im davame plata dodeka im istecat dogovorite... a chelzi i city ko od shala prodavaat 75m igrac so 2 gola vo dve sezoni

Многу добро би ни легнал напаѓач ко Осимен меѓутоа и тој е склон на повреди.Чудо е некоа како неможеме да се ослободиме од играчи кои не ни се потребни за разлика од нас Челзи,Сити ги наплаќаат играчи по ненормални цени овој Савињо последно е доказ дека за Мартинели ние треба 100ка да земеме а никој не нуди ни 50. Мислам дека Виена и Нелсон ќе заминат до крај за Жезус тешко ќе се ослободиме од него

Back
На врв Bottom