Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, не ми е јасен молкот, на фб е даден протоколот ама сите молчат, ај опозицијата разбирам зошто молчи , ама власта изгледа дека е УПЛАШЕНА...
Башка и за Гостивар најавија истраги, се, од проектот до кој и како што направил, се јави и фирмата што го направи проектот и сега МОЛК ??
Молкот е идеално решение за сите очигледни криминали во „нашата земјата„, оти ако биде „бучно„, некој ќе се охрабри и јавно ќе изнесе нешта кои „јавноста„ не смее (!) да ги знае, а во тие далавери може да испадне дека се вклучени и „нашите„ па ќе мора и нив да ги судиме...

Што подолго трае молкот, побрзо ќе се раборави криминалот.

Последно уредено:
Освен рушење на сопствената држава комуњарата за ништо друго не знае. Чудо е како воопшто постоиме покрај овие штеточини

773704936-1672827404459930-7804081356465755862-n.jpg

Повиканите на информативен разговор изјавиле дека дознале од сигурни извори а на прашањето кои се тие сигурни извори одговараат дека не знаат кои се, па каков е тој сигурен извор ако не знаеш кој е.
Некој се заебава со нас во оваа држава!

Колку во вакви случаи ми фали онаа бившата држава кога информативниот разговор значеше разговор со пендрекот ... кога по тој разговор се си знаеја, „рецитираа песнички“

п.с. Која ли пара направија со флашираната вода (јас ја викам „мртва вода“)
.... а истата ја полнат од истиот „загаден“ водовод.

Се јави рекетарот Зоки за аферата со НЕмедицински канабис извезен во Србија, главноосомниченио се спогодил и добил 3.5години затвор...одма Мицика е крив, а сега може СДС пак да поднесе апелација против Тошко...МММУ, уште ли ќе се заебаваме...нели ЕУ го осуди Мицко за кампања за линч на Кадиите, на заб се и за други рабпти, Зошто не пријават ако тој притискал за поблага јазна ?? с всушност проблемот е што МАКСИМАЛНА казна за овакви работи била толку АКО ПРИЗНАЕШ....Азначк каде е сега проблемот ?...А жалопојките дека луге за 25 грама ЛЕЖАТ А по 2 години има секаде.....ЕАдино Кинезот има за големите дилери казна БЕЗ СУДЕЊЕ, со КАЛАШ. А на стадион, ама тоа било против Западната култура ....патем, ај да видиме во Србија за истата работа колку ќе ле по ат ??

Back
На врв Bottom