Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Davaa li portugalsko vcera? Pustiv da gleam Benfika zadnji 15 minuti, kanonada od snimki nacekav. Znaci ni skratija pola prvenstva nesposobnite, a istite pari gi plakame ko i prethodno.
Немаше ниту на српската верзија од арена, се бунат и србите, две кола поминаа немат ниту еден пренос од португалско, а најави им одат дека ќе пренесуваат :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Квалификацииве за ЛШ,ЛЕ и ЛК скроз ги копирале неделава од српските арени. Ќе ги има и сите утакмици од Копа Либертадорес. Можеле и преглед на кола да почнат да ставаат , гледам србиве за холандско и шкотско имаат. Отом потом ај , топ 5 лигите побитни се за тие работи. Во меѓувреме 100 пати репризи од кадетите , мотоспортови и голеада од СП :D

Neznam kako e kaj vas na telekom ama na telekabel bitrate-ot e kancer.

Квалификацииве за ЛШ,ЛЕ и ЛК скроз ги копирале неделава од српските арени. Ќе ги има и сите утакмици од Копа Либертадорес. Можеле и преглед на кола да почнат да ставаат , гледам србиве за холандско и шкотско имаат. Отом потом ај , топ 5 лигите побитни се за тие работи. Во меѓувреме 100 пати репризи од кадетите , мотоспортови и голеада од СП :D
Би зел слободен ден кога ќе даваат шкотско првенство преглед. Нивото е како македонска лига.
Тие едвај кубурат со коментатори за нормални преноси уште тоа плус да им го дадат.
Ќе има сигурно преглед од топ 5 лиги. Доволно.

Би зел слободен ден кога ќе даваат шкотско првенство преглед. Нивото е како македонска лига.
Тие едвај кубурат со коментатори за нормални преноси уште тоа плус да им го дадат.
Ќе има сигурно преглед од топ 5 лиги. Доволно.

Грешка си ептен. Ај атмосферата се знае дека е ватрена , ама и фудбалот што го играат не е уопште лош. Од кога памтам за лигата имало голови, а и самото ривалство Ренџерс Селтик го прави атрактивно. Лани ете и Хартс беа добар новитет.
Поише се согласувам за бројот на коментатори што го имаат и кнап ќе им биде ептен такви работи да убацуваат во програма. Во секој случај мора да има емисии и прегледи за најаките настани на програмата. Коа ќе ми текне дека и Евролига, НБА , НФЛ , хокеј идат...
Вака така се собраа 12 , за три канали и не е трагедија. Но факт, во живот ни приближно немале толку обавези.
Него катастрофалната состојба на МРТ и тоа што мора да се пренесува македонски фудбал ги зафаќа најубавите термини од 16ч. и 18:30. Претпоставката ми е дека најчесто ќе се фура 17ч или горе доле нешто околу тој термин. Додека иде Интер на српскиот премиум, нашиве ќе мора ФК Скопје - Арсими да даваат.

Некако се си мислам дека кога тогаш ќе се упикаат уште неколку 4-5 спортски новинари македонски во Arena Sport за да може во блиско време да почнат да работаат на уште еден канал. Тој четврти канал покрај скоро цел ден репризи да се пополни со некој преноси во термини каде нема многу простор на овие три канали.

Грешка си ептен. Ај атмосферата се знае дека е ватрена , ама и фудбалот што го играат не е уопште лош. Од кога памтам за лигата имало голови, а и самото ривалство Ренџерс Селтик го прави атрактивно. Лани ете и Хартс беа добар новитет.
Поише се согласувам за бројот на коментатори што го имаат и кнап ќе им биде ептен такви работи да убацуваат во програма. Во секој случај мора да има емисии и прегледи за најаките настани на програмата. Коа ќе ми текне дека и Евролига, НБА , НФЛ , хокеј идат...
Вака така се собраа 12 , за три канали и не е трагедија. Но факт, во живот ни приближно немале толку обавези.
Него катастрофалната состојба на МРТ и тоа што мора да се пренесува македонски фудбал ги зафаќа најубавите термини од 16ч. и 18:30. Претпоставката ми е дека најчесто ќе се фура 17ч или горе доле нешто околу тој термин. Додека иде Интер на српскиот премиум, нашиве ќе мора ФК Скопје - Арсими да даваат.

Мене ми е убаво и интересно првенството т.е Бундес лигата на Австрија.
И ги гледам тие натпревари кога има преноси на тв.
Атмосферата од стадионите од Австрија на тв екраните ми делува интересно и пристојно. Можеби еден ден ќе ја посетам Австрија и ќе гледам фудбал во живо.
А меѓу најлошите атмосфери и публика е во првенството во Турција, таму постојано публиката свири и се дерат и го уништуваат фудбалот. Племенски се однесува публиката, потсетуваат на СП 2010 во Јужна Африка. Во Турција им фалат вувузели да биде се како во Јужна Африка.

Мислам дека е дури и подобро што нашите распоредот на трите канали го ископирале од соодветните српски арени. Првиот натпревар од двомечот помеѓу Спарта и Лион не го пренесуваа, но од пред неколку дена почнаа со copy-paste на трите српски канали.
Автоматски споено мислење:

И не, не мислам дека кога во исто време играат Башкими - Тиквеш и Арсенал - Челзи, нашиве ќе одберат да пренесуваат ПМФЛ. Тоа би било класично пукање во нога и губење на гледачи.

Последно уредено:
Зоран Мишевски изгледа го пратиле на Supercup од терен да известува. Ова од Arena или како новинар на некој друг веб портал?
Не го испратиле, речиси на секој голем настан е присутен човекот.

Еден од каналите почнувајќи од викендот ќе биде зафатен од ЛА Лига. Бидејќи Шпањолците играат сите во различни термини, почнат од 12 па до вечер во 22 часот, има цел ден утакмици, една по друга. Па така остануваат само 2 канали за Македонската и Српската лига.

Еден од каналите почнувајќи од викендот ќе биде зафатен од ЛА Лига. Бидејќи Шпањолците играат сите во различни термини, почнат од 12 па до вечер во 22 часот, има цел ден утакмици, една по друга. Па така остануваат само 2 канали за Македонската и Српската лига.
Зошто воопшто македонските арена канали пренесуваат српска лига?

Зошто воопшто македонските арена канали пренесуваат српска лига?
Пошто тоа е на Премиумите во Србија, да не биде во ситуација да има ист натпревар на Премиум и на обичните Арени на српски што се.

Не го испратиле, речиси на секој голем настан е присутен човекот.
Да ама преку Arena Sport отишол? Зошто не сум видел Arena Sport Македонија досега вака да имале.

Еве сега гледам и на Arena MK објавено е.

Сигурно нема сите 380 утакмици да идат на нашите арени, многу ќе идат и на останатите српски. Не само од шпанското, исто и од англиско. Е сега пошо ќе идат сите натпревари од нашата домашна лига, ќе има дешавка сигурно некад некоја јака утакмица да не може да ја пренесуваат. Викендов сеа океј испаднало, биле флексибилни Вардар ја ставиле на тројка ,Шкендија се погодило од 7 тогаш на кецот премиум српски глуп фудбал иде и Комјунити Шилд ќе има. А за српска лига мислам само ги даваат Партизан и Ѕвезда и тоа дома кога играат. Гостувањето на Ѕвезда во сабота го нема на распоред, едино ако сменат или не го ставиле, се е можно со нашите.

Back
На врв Bottom