300 den. za spakuvano Lajno.

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Мој совет набави што побрзо вакви лајна и договори се со комшијата по 600 ден. да ги давате, ќе се наполните пари, бидете умни, здружено лека по лека до 1000ка ќе стигне цената, долг е Август, ќе направиш добри пари, икористи ја можноста сè додека има побарувачка можеш да дигнеш цена, денешните родители сè ќе направат да им угодат на нивните разгалени деца (со чест на исклучоци). Размисли, сега е моментот. :)

Светликави лајна секојпат се продаваат лесно на родители со мали деца. Во секое туристичко место каде што сум бил вакви тезгари по една плата вадат на вечер. Па уште светлечкото лајно ако лета е џекпот, малите копиљаци се трескат од земја да им купат.

Анчо ти имаш и време и елан за ваква работа, само треба некој што прати трендови да ти наоѓа роба шо да продаваш. Оклучувајте тикток и млатете пари.

Lugeto tuka imaat mnogu pari,premnogu , eve zosto mislam taka.
Vcera na panagur do mene eden prodavac gi imase izlozeno ovie LAJNA.Прегледај го приврзокот 484586Прегледај го приврзокот 484587Прегледај го приврзокот 484588 po cena za edno pakuvano LAJNO 300 den.za tie pari na moja tezga mozea da dobijat eden sesir 100 den,topka 50 den. naocari za sonce 50 den i guma za plivanje 100 den = 300 den. no cel den dadov samo eden sesir i edni naocari.A komsijata rasturi so onie LAJNA, toa bilo vo podem, toa ima ona dete mora da go imam i jas,mamo kupimi LAJNO...da mi izvinite mene poveke mi lici na cic...ta na baba Velika na koja kerkite i se od lani vo penzija.Kolku treba da imas pari pa da kupis vakvo nesto.O KAKO JE LEPO BITI GLUB>
Тоа е суштината на трговијата. Да продаваш лајна за големи пари. :toe:

Тражили сте капитализам. Ево вам капитализам.

Back
На врв Bottom