dantemkd
demon hunter
Црепот мисли дека е бог и батина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црепот мисли дека е бог и батина.
Најново Фенербахче сака да го земе, ама мислам дека цигокрлежот ќе остане во МУ![]()
Баш би сакал да му го поквариме планот.Планот му е по секоја цена да биде во репрезентацијата, макар и по 10 минути да игра како замена. А ако отиде во Фенербахче, ни како замена нема да го викаат. Затоа и одбива секоја понуда. Турциве, ги гледав пред некој ден лудите плати што ги даваат, комотно може да му дадат 400к неделно.

Се чудам зошто Сити не го пуштија за 50-че како што нудеа првично
Се чудам зошто Сити не го пуштија за 50-че како што нудеа првично
Значи можело да се плати сумата која ја бара клубот и мирна Босна.
Сега Алварез нека си намести аларм за утре, треба на тренинг да оди, можам да замислам какво свирење го чека на Метрополитано, ќе падни стадионот, ебате четник еден, кај излегуваш бе јавно да се брукаш а имаш 500 милиони клаузула ако, зрцките треба да му ги вади на тренинзи сега Чоло.

Fabrizio LaportaСе чудам зошто Сити не го пуштија за 50-че како што нудеа првично
Значи можело да се плати сумата која ја бара клубот и мирна Босна.
Сега Алварез нека си намести аларм за утре, треба на тренинг да оди, можам да замислам какво свирење го чека на Метрополитано, ќе падни стадионот, ебате четник еден, кај излегуваш бе јавно да се брукаш а имаш 500 милиони клаузула ако, зрцките треба да му ги вади на тренинзи сега Чоло.

Е кур да јадам искрено, чао доста ми е форум денес, оќорев ништо не ми се гледаГледај името на профилот.
Имам претчувство дека Родри во последен момент ќе го продолжи договорот со Сити.
@SladoledzijaЕ кур да јадам искрено
Za nea sum 25/8 dostapen

Рече ликот кој го следи Жита Жорди на твитер.Мал клуб менталитет ништо повеќе. Секој начин пробувате да одложите нешто што не ви бега.
Јас глупак тебе ќе ти објаснувам а паѓаш на фејк страни. Спреми се профил да избришеш. Да се спаси форумов од тебе еднаш засекогаш.![]()