Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Pred 15 godini ziveev vo studentski dom Pelagonija si imav cimer i najdobar prijatel koj redovno si slakav na shah vo parkot kaj ekonomskata skola, ke zemavme radlerce i igravme ubavi bavni partii po saat dva, cat pat si doagaa i devojcinja na redovnite penzioneri koi ni nosea soncogledi ne cekaa so nasmevka, Togas bevme vo film duri napravivme account na chess.com postwpeno izgubivme kontakt poslednite 5-6 godini...

Sega posle 15 godini go ucam jas sinot 4 godini da igra so najslabiot bot i nekoj mi se ukulucuva so pokana i poraka na mesinjer VLEGUVAJ. Tipot napravil 2100 Elo poeni igral 10 godini non stop shah na 3 ili 1 minuta partii, me pobedi nekolku partii pa mi rekov daj barem na 10 minuti jas sum sekoj den so pazienti mojot mozok ne raboti flesh, padnat mi IQuto sigurno za 20.

Posle prvata partija go izgubiv topot so Blunder poteg pa rekov deka zagorela lestata sinot go mestil potegot, nekako se izvadiv, ne mi dava egoto da gubam sega koga nekoj sum go peglal 3 godini, na vtorata partija igrase ko stockfish, me razglobi kako da me rokal crnec, zenata me prasuva zasto sum padnat 2 dena, ne razbira masko ego....

Девојка, која очигледно боледува од анорексија објавува фотографии од себеси на инстаграм и постојат луѓе кои ја бодрат колку добро изгледа, како ѝ се гледаат коските. Не верувам дека на девојката ѝ останува уште многу време, но, сепак има стотина коментари кои ја бодрат колку јако изгледа. Многу јасно дека тоа е и психичко нарушување, јасно е доколку не реагира веднаш, ѝ останува уште кратко време живот. Има 32 години, телото ѝ изгледа како на 70+.

Драга,

Да позбориме малку за тоа колку сме секси ние мажите, и како жените не не сакаат. Како може да не ме сака кога јас изгледам толку секси у адидас патичињата, адидас тренериците и дресот од Јуве или Италија (ги мењам, нема да идам у еден дрес нормално) со фалц рејбанот, дур седам пред кладилница, умно листам билтен, пушам винстон у кутија од Марлборо црвен и џвакам пластично лажиче от кафенцето што го нарачав пред 2-3 саата. Плус, коа ќе дојдат некои анонимуси, коа спориме нешто, јас покажувам психофизичка алфа мејл доминација со тоа што сум најгласен и највеќе пцујам. И над тоа можам да понудам удобен кревет во мојата детска соба за секс, само ќе мора малку да ќути дури се рокаме цуцата, ама барем не е у кола у парк или на водно. Зиам силна плата у администрација, но глупаците ме плаќаат за ништо да не праам, winning. Добро, повремено треба да слушам инструкции од штаб, да идам да веам знамиња и да викам ура или уа зависно како ми кажат, и чат пат да полепам плакати, ама само тоа. Стварно не ми е јасно зашто не сум посакуван, сигурно се лезбејки и спонзоруши (барем така вика мама).

Драга..

Имам 600 ело...
Ваљда поради работата, и поради тоа што и онака сум магнет за ненормални, па ми паѓа интелигенција..

У секој случај тука е Нелсон кога треба да лечам живци :unsure:

Драга,

Се грижам, го нема другар ни Локвањ. Дали жена му го давела во плитко оти уживал во атрибутите на госпоѓите по грчките плажи или можеби случајно му влегла на профилот на Кајгана/социјалните мрежи?

Вчера се договорив со уште двајца форумџии да дрмнеме по некое пивце во Стрит паб и буквално ова се задеси.
download.png

А и сарајевското добро 3 врсти хмељ добро ми легна.

So says Saladin

Драга,

Многу ме нервира кога некој ќе дејствува неетички или криминално за да стигне до пари, и се вади со „Ми требаат пари“. Па добро, ќе побарам од татко ми, член на династијата Рокфелер, пари и за тебе, не само за мене, затоа што мене не ми требаат, само ти си човек и само на тебе ти требаат.

Back
На врв Bottom